Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon "ciki" hogy elfáradtam?

Nagyon "ciki" hogy elfáradtam?

Figyelt kérdés

3 kis gyerekünk van,tudatosan vállaltuk és szeretjük oket.Az elmúlt időszakban úgy jöttek ki a dolgok hogy parom meg vacsira se ért nagyon haza.Az esti dolgokba(furdetes,mese olvasás a 2 nagyobbnak)általában önként besegít amiért nagyon hálás vagyok,meg fontosnak is tartja mivel hét közben ez az egyetlen ido a gyerekekkel amit együtt tud tölteni.

En meg úgy erzem kicsit kimerulok...rutin szeruen csinálok mindent ami miatt nagyon rosszul erzem magam...:(

2017. jan. 20. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne érezd magad rosszul. Szerinted 3 gyerek mellett mindig frissnek és fittnek kéne lenned mintha most jöttél volna haza nyaralásból?

Én pl munka mellett csinálom az egyetemet. Csúszás miatt idén 2-2 félévet kell egyszerre lejárnom. A suli messze van, a tanulnivalóval lehet bírni nem vészes, de most lett vége szerdán a vizsgáknak és alig állok a lábamon. Pedig nem is volt gáz ez az időszak. 30-án meg kezdődik elölről.

Alig van idő pihenni, mert közben meg csomó mást kell intézni.

Anyám meg pl állandóan dolgozik. Egész hétvégéket képes átaludni.

Szerintem ne csodálkozz ekkora terhelés mellett ha kicsit fásultabb vagy. Majd jobb lesz.

2017. jan. 20. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 2 kisgyerekem van, és én elég gyakran érzem magam kimerültnek, de ez természetes, ha majd nagyobbak lesznek, több időm lesz magamra, és pihenésre.

Amin fennakadt a szemem, hogy "hálás" vagy neki, hogy önként besegít az esti dolgokba. Ezért nem kell hálásnak lenned, alapból elvárható, férjem is későn jár haza, de ő csinálja a fürdetést, altatást, én maximum a keze alá dolgozok (ruha kikészítés, esti innivaló). Az ő gyerekei is, tudatosan, közösen vállaltátok, te is írtad.

A problémára a válasz szerintem csak az idő, hogy nagyobbak és önállóbbak lesznek, illetve itt jön a szokásos szöveg, amit én se nagyon tudok megvalósítani: hívj családtagot vagy bébiszittert, és menjetek el kicsit kikapcsolódni, ha csak egy vacsira, pizzára vagy kávéra, már az is feltölt!

2017. jan. 20. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekem van, es mindent egyedul csinalok... ferjem nem hogy vacsorara nem er haza a munkabol, de meg lefekveshez sem. Este 11 utan er haza.. hetvegen is dolgozik, szabadnapja osszevissza van. Semmi segitsegem nincs, kulfoldon elunk. Es igen, van, hogy ugy erzem belefasultam, es elfaradtam. Ugyanaz minden nap. De szerintem ilyen helyzetben ez teljesen normalis. Majd eljon az az ido is amikor visszasirom ezt is. Ha nagyok lesznek, ugyis teljesen mas lesz minden. Ez egy ilyen idoszak, es szerintem ez legyen a legnagyobb baj. A legfontosabb, hogy egeszsegesek, hogy jol erzik magukat velem.

Hany evesek a gyerekek?

2017. jan. 20. 19:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszokat!Azert írtam h hálás vagyok mert tudom hogy van aki ennyi segítséget se kap.

6,4,1 evesek.

2017. jan. 20. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!