Ez menő vagy ciki?

Figyelt kérdés
Egyre több anyukát látok olyan viseletben a játszón, hogy farmersort és alatta fekete leggings.
2016. ápr. 1. 13:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem fogadják el hogy öregszenek, ez felénk legalábbis diákstìlus de nem divat, tehát köztük is ritka aki így öltözne.

Felénk az aerobick cucc (passzos "Adidos" melegítő)"járja" fiatal nem dolgozo anyák körében, a véleményem negatív róla.

A normalis nők öltöznek csak normálisan.

2016. ápr. 1. 13:26
 2/27 anonim ***** válasza:
48%
Én ugyan még nem láttam felénk ilyet (mondjuk nem járunk sokat játszótérre), de szerintem nevetséges. Már tiniknél is, de felnőtt nőknek nagyon nem való. Mondjuk én a melegítő, passzos nadrág viseletet sem bírom, minimum, hogy egy normális farmert és felsőt veszek fel, ha nagy ritkán játszótérre megyünk.
2016. ápr. 1. 13:32
 3/27 anonim ***** válasza:
56%
Alapvetően szerintem ciki, de játszóra szerintem mindegy, nem nézek le senkit a játszós cucca miatt. Én farmert veszek vagy vászongatyót, nyáron szoknyát-ruhát, lényeg, hogy kényelmes legyen, lehet, hogy nekik kényelmes legyen.
2016. ápr. 1. 13:37
 4/27 anonim ***** válasza:
70%
sosem láttam még így a játsszón anyukákat. én mostanában farmert húzok, de ha jön a jobb idő, akkor már melegítőbe megyek, a farmer ugyanis nem kényelmes a homokban ülni... márpedig ha homokozik is a gyerek, akkor az rám is vonatkozik :o
2016. ápr. 1. 13:40
 5/27 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is vannak ilyen ismerőseim, farmer mini alá is vesznek leggingst.

Nem mindegy azért, hány évesről van szó. Van, akinek egyébként jól áll, függetlenül a korától. Felénk a teltebb testalkatúak öltöznek így. Nekem személy szerint semmi gondom ezzel, mindenki öltözzön úgy, ahogy neki jó és kényelmes, de tényleg vannak olyanok, akik kicsit túllépik a tűréshatárt.

Én nem vonom ide a nem dolgozó anyukákat, mert nekem pl. a kollégáim munka után mennek a gyerekért az oviba, onnan haza, átöltöznek, zömében melegítőbe (mindegy, milyenbe) és mennek játszótérre, nekik ez a kényelmes.

2016. ápr. 1. 13:41
 6/27 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Hát, nálunk rengetegen öltöznek így, 35 feletti anyukák, én is az vagyok, és sajna nem vehetnék fel rövidgatyát, de inkább vékony hosszúnadrágot hordok, mert félek, ordítana a sort+leggings kombóról, hogy a narancsbőrt takargatom.
2016. ápr. 1. 13:45
 7/27 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem egyáltalán nem ciki, mi a ciki benne? Ez egyáltalán nem korhoz kötött viselet. Nem vagyok anyuka, sem telt, de pl rövidebb farmerszoknyához simán felveszek leggingst, mert így érzem jól magam, ez egy kicsit olyan,hogy csinos,de mégsem mutat túl sokat meg belőlem. Az anyuka meg nyilván azért veszi fel, mert a gyerekhez hajolgatni kell,leguggolni, meg amúgy sincs olyan veszettül jó idő. Szerintem sem a menő,sem a ciki kategóriába nem kell besorolni,egyszerű utcai viselet.
2016. ápr. 1. 13:49
 8/27 anonim ***** válasza:
56%
5éves a kisfiam.5éve nem hordok farmert.főleg nem játszóra.Nem ciki,de énsem huznám fel.Van akinek jol áll.Nem értem miert van ennyi ítélkező ember.Szerintem egyáltalán nem csinos ha valaki kosztümbe jár azert mert babája lett.Attol még fel lehet huzni adidast,cicagatyát és fiatalos ruhákat is a jó izles hatarain belül.A gyerekem is az büszkébb az oviban ha nem trottyos mami vagyok...
2016. ápr. 1. 13:50
 9/27 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem csak szimplán szarul néz ki. Egy ízléses nő nem vesz fel ilyet és nem a kora miatt. 16 évesen pont annyira gáz, mint 36 évesen.

Én is fiatalosan öltözök, de egyrészt nem akarok fruskának kinézni, másrészt ízlésesen válogatom meg a ruháimat..

Na ez csinos és 35 évesen is nyugodtan fel lehet venni:

[link]

Ez meg csak simán szarul néz ki:

[link]

2016. ápr. 1. 13:52
 10/27 anonim ***** válasza:
88%

Valószínűleg ők ezzel takargatják! :)

Én 30 éves anyuka vagyok, 5 éves az ovisom, és hordok ülepes farmert, aminek van nagyobb ülepe, de comközéptől szűk, teszem hozzá 174 cm vagyok és 58 kg. Vannak olyan nyári ruháim, ami ujjatlanok, elöl térdem felettig ér, hátul pedig a fokozatosan, de a bokámig. Nekem ezek spec.iszonyat kényelmesek. Sőt preferálom a félvállas lazább felsőket is. És nem érdekel, ki mit szól hozzá, nekem így jó. :)

2016. ápr. 1. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!