Ez menő vagy ciki?
tehát:
a leggings ciki sort és szoknya alatt.
a legging ciki magában
akkor mikor lehet leggingset felvenni?
Én még nem láttam ilyet :D
Felénk vagy könyvtárosnak öltöznek vagy hippinek...ja meg van a fekete-arany v fekete-rózsaszín adidas szabadidő szett.
Én farmer + póló a játszóra, amúgy meg farmer + csinosabb fölső. Rövidnadrágot sose szerettem, nem voltam kibékülve a vastag bokámmal. :)
Hogy mikor nem ciki hordani a leggingst? Szerintem mindig az. Mindenhogy gáz.
Pl itt is? Sztem meg tök jól néz ki!
Erre mondják,hogy ízlések és pofonok!
Mondjuk nem tudom,mire ez a nagy felhajtás, a leggings végülis egy lábfej nélküli vastagabb harisnya :D
Én simán felveszek miniruhát leggingsel. Sőt. Ha megyünk valahova,ahol hajolok v bármi,akkor veszek fel. Van vagy 30 fajtám. Nem vagyok narancsbőrös :D de ha lehajolok,ne legyen ki a bugyim.
Baba előtt legging nélkül hordtam a miniruhákat,most meg azon aggódok,h az olyanok mint te,ki ne nézzenek,meg ne szóljanak... melegítőt útálom és azért mert anya lettem nem fogom megszeretni. Rövidnadrág alá mondjuk én sem veszek(és nem is vennék)fel leggingset. Egyébként akinek nem áll jól ne használja. Tény,h kiadja az előnytelen részeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!