Ez menő vagy ciki?
Rövidnadrág alá leggingset csak az 5 éves lányomra adok, neki még jól is áll.
Én is hordok, de miniruhához vagy önmagában itthon, mert kényelmes. Rövid gatyához szerintem egyáltalán nem illik, de cikinek azért nem nevezném.
Nekem konkrétan ez a kombó nem tetszik, szerintem béna, de ez az én véleményem csupán.
Leggingset itthonra szoktam hordani, amikor a gyerkőcön kívül más nem lát. Nyáron a játszóra simán leviszem leggings+tunika/nyári ruha kombóban. Sanszos, hogy más szerint meg ez a béna, de semmi gond. Én sajnos tényleg azért veszem fel, mert akad takargatnivalóm (narancsbőr+lila erek), de a játszótér szerintem nem egy divatbemutatós kifutó :)
Utcára természetesen nem hordok ilyen öltözetet (a játszó 2 percre van tőlünk).
Rövid nadrággal mondjuk nem hordok leggings-t, de miniruhával, felsővel, miniszoknyával igen.
Engem is ki/megnéznek a játszótéren nyaranta, sok hosszú ruhám van és igazán szépek, én pedig simán beleülök bennük a homokozó közepére. Legalább a padon ülő nagyon anyáknak adok témát.
A legfontosabb: a páromnak tetszik, én pedig jól érzem magam a bőrömben. (csini vagyok, jó alakkal és nem szégyellem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!