Ciki, ha idén farsangkor is ugyanaz a jelmez lesz az ovisomon, mint tavaly?
Lassan itt a farsangszezon, már egy ideje kérdezgetem a lánykámat, hogy mégis mi szeretne lenni. Ő pedig mindenáron ugyanazt a jelmezt szeretné felvenni, mint tavaly. Hiába ajánlok fel bármi mást, hátha megjön a kedve valamelyikhez, ő csak köti az ebet a karóhoz, hogy bizony idén is cica lesz, vagy el sem megy farsangozni...
Na jó, tudom, hogy ez a legkisebb dolog az életben, kár ezen cummognom, meg a csoporttársaknak is lehet, hogy tökmindegy, meg lehet, hogy az óvónőket sem érdekli különösebbképpen.
de tudom, milyenek az emberek, lehet, hogy a átam mögött majd megszólnak, hogy na mi van, anyukának nem volt pénze új jelmezre?
Kislányod szeretne valamit tudatosan, erőltetés nélkül es lehetőségedbdn áll ezt megadni neki.
Vs.
Mit fognak vadidegenek gondolni rólad, akikkel az ovi után sosem fogsz találkozni.
Biztos ilyen nehéz feloldani ezt a dilemmát? Amúgy ha meg az, akkor csinálj neki egy másik cica jelmezt....
Miért foglalkozol másokkal?
Hadd szóljanak meg magukat járatják le hogy milyen szar emberek nem téged.
Szerintem senki nem emlékszik már arra, hogy tavaly mi volt.
Esetleg feldobjátok valami újjal, hogy ne pont ugyan az legyen.
A többiekkel meg nem kell foglalkozni. Jó eséllyel ovi után soha nem fogtok találkozni Velük.
Komolyan , te elobbre helyezed az idegen szuloket, mint a sajat gyereked?
Ki a francit erdekel, hogy mit szolnak ??? Meg szerinted majd valaki is emlekszik ra, es valakit erdekel is mi volt a gyerekeden tavaly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!