Ciki, ha idén farsangkor is ugyanaz a jelmez lesz az ovisomon, mint tavaly?
Lassan itt a farsangszezon, már egy ideje kérdezgetem a lánykámat, hogy mégis mi szeretne lenni. Ő pedig mindenáron ugyanazt a jelmezt szeretné felvenni, mint tavaly. Hiába ajánlok fel bármi mást, hátha megjön a kedve valamelyikhez, ő csak köti az ebet a karóhoz, hogy bizony idén is cica lesz, vagy el sem megy farsangozni...
Na jó, tudom, hogy ez a legkisebb dolog az életben, kár ezen cummognom, meg a csoporttársaknak is lehet, hogy tökmindegy, meg lehet, hogy az óvónőket sem érdekli különösebbképpen.
de tudom, milyenek az emberek, lehet, hogy a átam mögött majd megszólnak, hogy na mi van, anyukának nem volt pénze új jelmezre?
Na még délután írtam ide.
Azóta a középső csoportosom kitalálta, hogy ugyanazt veszi fel, mint 2 éve, mire az iskolás nővére közölte vele, hogy de az olyan cikiiiiii, mire az óvodás leordította, hogy kit érdekel, ez a kedvenc jelmezem!
Gyík lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!