Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagálnátok erre?

Ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Eddig 2 vetélésem volt,aztán próbálkoztunk a gyerekkel,nem jött össze.

Most összejött,közöltem a férjemmel,hogy terhes vagyok,és annyi volt a reakciója,hogy "Ne idegesíts már" és elakarja vetetni a gyereket,mert ő szerinte még nincs itt az ideje. (Most kezd beállni az életünk,új vállalkozás,stb...)

Most mit tegyek?

Szerintem,helye van az életünkbe ha már megfogant, és 2 vezélés után nem szeretnék vetetni,örülök,ha megmarad. :( Nagyon szomorú vagyok most.

Tudnátok tanácsokat adni?

2017. máj. 23. 09:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
lehet csak megijedt. Főzz valami finomat, igyatok 1 pohár bort és kérdezz rá nyugodt körülmények közt, hogy komolyan gondolta-e amit mondott. Ami a legfontosabb, HALLGASD VÉGIG a válaszát, aztán mond el, te mit gondolsz, hogy meg tudjátok oldani, van 9 hónap felkészülni, felfogni, hogy mi történik.
2017. máj. 23. 10:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is elég fura, mivel írod, hogy korábban próbálkoztatok is, vetélésed is volt. Mi ugyanennyi idősek vagyunk (ő 33, én 30). És az én párom korábban hallani se igazán akart gyerekről, aztán egyszercsak elkezdtük nagyon lazán venni a védekezést, majd elhagyni. Tudtuk mit vállalunk vele. Mikor bejelentettem neki, hogy terhes vagyok, egyszerre láttam az arcán pánikot és örömöt. De az öröm persze nagyobb volt. :) Pedig házasok se voltunk. Persze rá pár hónapra már igen. Szóval a férjed reakciója tényleg nagyon érdekes...
2017. máj. 23. 10:16
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Ebben a szituban leülnék vele és elmagyaráznám, hogy nem úgy működik, ahogy ő elképzeli. Megtartom, mert ha nem akarta, akkor nem kellett volna próbálkozni. Dolgozza fel.
2017. máj. 23. 11:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja most látom, hogy leálltatok a próbálkpzással. Azért így már más, bár nem értem, ez mit jelent. Ha csak nem védekeztetek, akkor az is ezzel jár, ezt is tudnia kell. De ha ő abban a hitben volt, hogy szedsz gyógyszert mondjuk, akkor meg becsaptad. Szóval, hogy volt ez? Csak mert nem mindegy, hogyan állsz neki a beszélgetésnek.
2017. máj. 23. 11:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Vedekeztetek?
2017. máj. 23. 12:31
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Az hogy lehet, hogy nemrég még készen állt, most meg már nem? Mindemellett kedves és nagyon empatikus emberre vall, hogy 2 vetélés után elküldene abortuszra. Nekem is volt vetélésem, művi befejezéssel. Nincs az a férfi, aki miatt hajlandó lennék abortuszra menni. Pláne ilyen "hát, pár hónapja még én is akartam, de meggondoltam magam, kapartasd már ki" indokkal. A belem kifordul a férjedtől, ne haragudj. Ebben a szituban lehet, nem is tőle várnék választ, hanem én dobnám ki a francba. Ha majd 5 éves lesz a gyerek, és ő meggondolja magát, örökbe adja, vagy mi??
2017. máj. 23. 13:04
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Én is arra tippelek hogy van valakije. Vagy szimplán annyira elhidegült tőled hogy nem tevez már veled hosszú távra. Sajnálom...én biztos vállalnám a gyereket nélküle is ha megmarad ha ilyen nehezen jött össze. (Ha ez a baba megmarad) Ha meg ez is rosszul végződne én válnék és keresnék olyat akivel lehet családot alapitani, mert a férjed nem az az ember sajnos...
2017. máj. 23. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a helyzetben nem vetetném el. Akárhogyan is jött össze.

Próbáld szépen türelmesen megmagyarázni az érzéseidet a férjednek, mert az is lehet, hogy magától nem érzi át.

2017. máj. 23. 18:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Hogy érzed a házasságotokat, minden rendben, olyan mint régen?

Mert így a leírt sztoriból én is azt gondolnám, hogy más nő van mögötte, ha másképp nem is, de érdeklődés szinten. De ha úgy gondolod, hogy az lehetetlen, akkor szerintem eltávolodott tőled, és már nem biztos a házasságotokban.

Mert azért az igen fura, hogy eddig hónapokon keresztül próbálkoztatok, és igaz, most épp felhagytatok a vele, (bár akkor felvetül a kérdés, hogy vagy terhes?)de ha eddig készen állt rá, akkor most meg el akarja vetetni?

Azért akár hogy is, ez igen csúnya megnyilvánulás volt tőle. Ehhez a gyerekhez ő is kellett, és korábban akarta. Én semmiképp se vetetném el, ha egyébként a többi körülmény adott, de ezt Nektek meg megbeszélnetek.

Majd azért írd meg hogy alakultak a dolgok.

2017. máj. 23. 22:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk,és azt mondta, a sok stressz miatt nem akarja a gyereket,meg Ő már csak akkor akar,amikor több ideje lesz vele foglalkozni,mert most 7/7-be reggeltől estig dolgozni kell. És nem akarja,hogy kevés ideje legyen a gyerekre.. De,most úgy néz ki,hogy az időprobléma megoldódik,és rábeszéltem a megtartásra. Szóval,csak megijedt,azért nem akarta. Amikor próbálkoztunk,akkor több időnk volt.... egyébként,fogamzásgátlót szedtem,úgy estem teherbe.
2017. máj. 24. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!