Ti hogyan reagálnátok erre?
Eddig 2 vetélésem volt,aztán próbálkoztunk a gyerekkel,nem jött össze.
Most összejött,közöltem a férjemmel,hogy terhes vagyok,és annyi volt a reakciója,hogy "Ne idegesíts már" és elakarja vetetni a gyereket,mert ő szerinte még nincs itt az ideje. (Most kezd beállni az életünk,új vállalkozás,stb...)
Most mit tegyek?
Szerintem,helye van az életünkbe ha már megfogant, és 2 vezélés után nem szeretnék vetetni,örülök,ha megmarad. :( Nagyon szomorú vagyok most.
Tudnátok tanácsokat adni?
Ebben a helyzetben nem vetetném el. Akárhogyan is jött össze.
Próbáld szépen türelmesen megmagyarázni az érzéseidet a férjednek, mert az is lehet, hogy magától nem érzi át.
Hogy érzed a házasságotokat, minden rendben, olyan mint régen?
Mert így a leírt sztoriból én is azt gondolnám, hogy más nő van mögötte, ha másképp nem is, de érdeklődés szinten. De ha úgy gondolod, hogy az lehetetlen, akkor szerintem eltávolodott tőled, és már nem biztos a házasságotokban.
Mert azért az igen fura, hogy eddig hónapokon keresztül próbálkoztatok, és igaz, most épp felhagytatok a vele, (bár akkor felvetül a kérdés, hogy vagy terhes?)de ha eddig készen állt rá, akkor most meg el akarja vetetni?
Azért akár hogy is, ez igen csúnya megnyilvánulás volt tőle. Ehhez a gyerekhez ő is kellett, és korábban akarta. Én semmiképp se vetetném el, ha egyébként a többi körülmény adott, de ezt Nektek meg megbeszélnetek.
Majd azért írd meg hogy alakultak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!