Csinált valaha olyat a férjetek hogy megvádolt hogy miattatok betegedett meg a gyerek? Mit reagalnatok erre?
nem, soha. pedig nagyon komoly sérülése is volt miattam a gyerkőcnek, mert figyelmetlenségből rácsaptam a kocsiajtót az ujjára, nem soon múlt, hogy 2 ujját levágja az ajtó. Egy szó erejéig nem bántott érte, sőt, valóban ő vigasztalt. Hála Istennek nem lett baj.
Szerintem nem helyes magatartás a másik hibáztatása.
Konkrétan mivel vádol?
Attól függ mivel vádol. Ha titokban végigbagóztad a terhességet és érezte a ruhádon, akkor jogos. Esetleg bármi olyat csináltál amit az orvos tiltott.
De ha mindent betartottál és vigyáztál, akkor nem jogos. Megmondanám neki hha az én hibám, akkor az ő hibája és félig, mert a genetikai örökség felét ő adta...
Köszönöm a válaszokat.
Hála Istennek nem ilyen nagy dologról van szó mint amire az 5-ös válaszoló gondol, nem genetikai betegség, egy egyszerű megfázás. Csak nagyon rosszul esett, hogy a férjem közölte, hogy engem okol érte, mert még most is sokszor viszem le levegőzni a fiunkat, hogy már nincs olyan jó idő és szerinte emiatt van.
(Napi kétszer 1- 1.5 óráról van szó, elmúlt egy éves a fiunk.)
Jézusom!Az én kislányom szeptemberi,és az első télen(konkrétan 3-4-5 hónaposan) napi 2-3 órát aludt a teraszon a babakocsiban....
3 gyerekünk van,de soha nem okolt vagy vádolt ilyesmivel.
Azért ez hangnemfüggő. Ha szimplán közli, hogy szerinte az az oka a betegségnek, mert én túl sokat viszem le a gyereket a hidegbe, azt elfogadom, mint véleményt, ő is szülő, lehetnek önálló gondolatai.
Viszont ha bunkón, vádlón, szemrehányón mondja, akkor megbeszélném vele, hogy ez miért esett rosszul. Még ha igaza is van, nem megoldás az ilyen hangnem.
Szerintem egyáltalán nem jogos,amit a férjed mond.
Most még nincs is rossz idő,télen mi lesz így,ki se jöhet a gyerek a házból tavaszig?
Ráadásul oviban is ki fognak menni aztán suliban is ki kell majd menni egészen gimiig.Viszont ott meg igaz,hogy kinti szünet már nem lesz,de a heti 5 tesióra miatt tuti,hogy fognak esőben,hóban kint rohangálni az udvaron,mert nincs hely a tornateremben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!