Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit reagálnátok erre?

Ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Édesanyámnak mesélte a szomszédja,hogy a testvérének hamarosan születik a gyereke és megtetszett neki a fiam neve igy tanácsára a testvére azt a nevet adja a fiának.Amin kiakadtam az az főképp,hogy család név is egyezik!Totál kiborultam!

Szerintetek túl reagálom?

2012. nov. 12. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem igen.
2012. nov. 12. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem az a kategória, amin ki kéne borulni.

Hiába egyezik a családnév is, a gyerekeknek semmi közük egymáshoz. Hogy néha összefutnak majd az utcán vagy anyukádék házában? És akkor mi van!

2012. nov. 12. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, túlreagáltad. Valószínűleg a gyerekednek nem ő lesz az egyetlen névrokona, ha csak nem valami nagyon extrém névről van szó.

Amúgy irigylem a problémáidat, ha ezen totál kiborulsz :)

2012. nov. 12. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, még csak nem is családtag...Nem éri meg ezért infarktus kapni. Nem hiszem, hogy a te "Kovács Gábor" fiad az egyetlen az országban.
2012. nov. 12. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, túlreagálod.
2012. nov. 12. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
szerintem is túlreagálod! mert ha ez általános lenne,akkor elég sok Tóth István, Kovács Péter és Szabó Sándor lehetne felháborodva a világban. csak túl közeli ismerősi körödben történik és ezért bánthat. szerintem szúúúúszááá. és keress rá mondjuk facen hány azonos nevű van még a gyerekből vagy belőled, hátha megnyugszol kicsit.
2012. nov. 13. 07:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod. Mindenki olyan nevet ad a gyerekének amilyet akar. Az a név nem a fiad saját tulajdona, ha tetszik a az anyukád szomszédjának a testvérének, akkor miért ne adhatná? Nem is családtag.
2012. nov. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!