Ti mit reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Édesanyámnak mesélte a szomszédja,hogy a testvérének hamarosan születik a gyereke és megtetszett neki a fiam neve igy tanácsára a testvére azt a nevet adja a fiának.Amin kiakadtam az az főképp,hogy család név is egyezik!Totál kiborultam!
Szerintetek túl reagálom?
2012. nov. 12. 22:12
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem az a kategória, amin ki kéne borulni.
Hiába egyezik a családnév is, a gyerekeknek semmi közük egymáshoz. Hogy néha összefutnak majd az utcán vagy anyukádék házában? És akkor mi van!
3/7 anonim válasza:
Igen, túlreagáltad. Valószínűleg a gyerekednek nem ő lesz az egyetlen névrokona, ha csak nem valami nagyon extrém névről van szó.
Amúgy irigylem a problémáidat, ha ezen totál kiborulsz :)
4/7 anonim válasza:
Jesszus, még csak nem is családtag...Nem éri meg ezért infarktus kapni. Nem hiszem, hogy a te "Kovács Gábor" fiad az egyetlen az országban.
6/7 anonim válasza:
szerintem is túlreagálod! mert ha ez általános lenne,akkor elég sok Tóth István, Kovács Péter és Szabó Sándor lehetne felháborodva a világban. csak túl közeli ismerősi körödben történik és ezért bánthat. szerintem szúúúúszááá. és keress rá mondjuk facen hány azonos nevű van még a gyerekből vagy belőled, hátha megnyugszol kicsit.
7/7 anonim válasza:
Túlreagálod. Mindenki olyan nevet ad a gyerekének amilyet akar. Az a név nem a fiad saját tulajdona, ha tetszik a az anyukád szomszédjának a testvérének, akkor miért ne adhatná? Nem is családtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!