Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Erre ti hogy reagálnátok?

Erre ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

A férjem unokahúga 16éves. A hétvégén eljött meglátogatni minket, és együtt pelenkáztunk. Csengettek, montam neki, hogy mindjárt jövünk, beengedjük a szomszéd nénit. Erre ő mondta, hogy ne vigyem ki magammal a babát, majd ő vigyáz addig rá, olyan jó vele játszani (13hós). Mire visszaértem, már csak egy koppanást hallottam, és a nagy sírást. Berohantam, a pici a földön üvöltött, a csajszi pedig akkor ugrott oda hozzá.

Hívták telefonon, és amíg telefonált a drágám legurult a pólyázóról. Kb. 120cm magas. Bevittük az ügyeletre, hála isten az ijedtségen kívül más baj nem történt. De nem tudom hogy kezeljem ezt a dolgot. Egyátalán, hogy mit mondjak a lánynak, ijedtségemben nagyon csúnyán leszúrtam, amit nem is bánok. Nagyon felelőtlen volt. De kell ebből nagy patáriát csapni, vagy előfordul? Ti mit szólnátok hozzá? Egyetértetek vele, hogy többet nem hagyom vele kettesben? Ennyi idősen már lehetne ennyi felelősségtudata.. :(

2012. márc. 12. 13:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
34%
Valahogy én is így reagáltam volna! Nehogy már a qrva telefon fontosabb legyen! Vagy ha nem tud létezni nélküle, akkor vegye le a pelenkázóról a kicsit, és vegye fel, vagy hordja a zsebében! Ha netalán valami baja esett volna a kicsinek, hogy számolt volna el a lelkiismeretével? Férjed mit szólt hozzá? Én egyetértek veled.
2012. márc. 12. 13:21
 2/27 anonim ***** válasza:
34%
igy h a picinek nem lett semmi baja igy ennél nagyobb patáriát hiába is csapnál azt h többet nem hagyod vele a babád azt jol teszed ennyire felelötlen? mi lesz ha saját gyereke lesz?
2012. márc. 12. 13:22
 3/27 anonim ***** válasza:
39%
Egyetértek!Soha többet nem bíznám rá a babát,még 1 percre sem!
2012. márc. 12. 13:23
 4/27 A kérdező kommentje:
Ő az esetkor nem volt otthon, amikor megtörtént a baj, azonnal hívtam. Nem kezdett el veszekedni a lánnyal, csak mondta neki, hogy most menjen szépen haza, majd ezt megbeszélik (úgy mondta, hogy ebből érthetett a csajszi). Ma megyünk hozzájuk, és ezért is kérdezem. Ma a férjemmel beszélni fogunk mégegyszer vele, de nem tudjuk, hogy ebbe mondjuk a szülőket bele kellene-e vonni. Ők nem tudnak az esetről-legalábbis mi nem mondtuk, de nem hiszem, hogy a kisasszony eldicsekedett volna vele...
2012. márc. 12. 13:25
 5/27 anonim ***** válasza:
39%

jesszus. Szegény baba, jó hogy nem lett semmi baja :( Egyetértek veled, ne hagyd őket többet kettesben. Jól tetted, hogy leszúrtad, megérdemelte.

Velem nem fordult még elő ilyen, max. csak az ágyról gurult le 1-2szer, de az "csak" 20cm magas.

2012. márc. 12. 13:26
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, szüleit ne vonjátok bele (főleg, hogy nem történt nagyobb baj) Szerintem elég az neki, hogy leszúrtad és még ma is beszéltek a fejével. Nem kell neki még egy agymosás.
2012. márc. 12. 13:28
 7/27 anonim ***** válasza:
95%

Azért ne túlozzatok már...

Jó, leszúrtad, hülye volt, igen, figyelnie kellett volna.

De 16 éves. Nyilván semmi tapasztalata nincs babákkal kapcsolatban, nem direkt nem figyelt oda. Hibázott, biztosan megbánta. Nem kell patáliát rendezni, már megmondtad a magadét. Legközelebb jobban vigyáz majd, biztosan bűntudata van neki is. Örülj, hogy nem lett nagyobb baj, és ne csinálj továbbra is botrányt. :)

Lehet lepontozni ;)

2012. márc. 12. 13:29
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kellene utódrámázni.. Biztosan megbánta, és nem valószínű, hogy szándékosan tette amit tett. És valószínűleg kapott otthon is fejtágítást, szerintem fölösleges még elbeszélgetni vele. Tanultatok mindketten az esetből, bár a későbbiekben nem lesz esélye babázni úgysem, mert nem engeded majd, de biztos legközelebb jobban figyelne. Te pedig nem hagyod majd egy kamaszra a babád. Bár ez ugyan úgy megeshetett volna mással is, nem csak vele.
2012. márc. 12. 13:41
 9/27 anonim ***** válasza:

A csaj védelmére legyen mondva, biztos nem gondolta, hogy leeshet.

Az én unokahúgommal(10 éves) is történt hasonló a fiam 6 hónapos volt és beültette az ülőgarnitúrába és ő meg elbújt a másik mögé és kukucskálóst akart vele játszani, csakhogy a fiam ekkor még éppen, hogy csak ülni tudott és simán leborult volna....

Nagyon ne szidjátok meg és hívjátok fel a figyelmét hogy egy ekkora gyereket nem hagyunk magára, főleg nem magas dolgokon....

2012. márc. 12. 13:43
 10/27 anonim ***** válasza:
25%

16 évesen valaki még ennyire hígagyú,a telefont a fülihez ragasztanám,na ezentúl csak ezt csináld lelkem,máshoz úgy sem értesz!!!

Egyszerű a dolog,nem kell a gyerek közelébe engedni.Ennyi.

OFF,de mért lett lepontozva az egyik hozzászoló,amelyiknek az ágyról gurult le a gyereke?

2012. márc. 12. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!