Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagálnátok erre?

Ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm írta ki ezt a legismertebb közösségi oldalon az üzenőfalára(megjegyzem nem nekem szánta), de egyszerűen nem gondolom, hogy olyan "kedves" megjegyzés....

Szerintetek???

Így szólt a kiírás:

KEZDEM MAGAM ÚGY ÉREZNI, MINT AZ ÖREG SZÉKELY A VICCBEN....

"HA VÁLTOZÁS LESZ, SZÓLOK!"

(ZÁRÓJELBEN JEGYZEM MEG, KÍVÁNCSI LESZEK, HÁNYAN FOGNAK

KERESNI A SZÜLÉS UTÁNI HETEKBEN, HOGY HOGY VAGYUNK)

SZÉP NAPOT MINDENKINEK- A MÉG MINDIG KISMAMA :D

2013. ápr. 26. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezek a hormonok:D

38hkm.

2013. ápr. 26. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem reagálnék rá.
2013. ápr. 26. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Unatkozik + hormonok.
2013. ápr. 26. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

besokallt attól, hogy állandóan mindenhol mindenki azt kérdezi tőle, hogy még mindig egyben van-e, emellett talán már neki is terhes az állapota, szeretne már túl lenni a szülésen, a hormonjai tombolnak, elege van az egészből

én ennyit gondolnék mindössze, és békén hagynám, majd úgyis jelzi, ha megszületett a babája, akkor lehet majd neki gratulálni, érdeklődni

ennyi, nem láttok ezzel különösebb problémát, csak besokallt az egész helyzettől

2013. ápr. 26. 16:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Ilyen idegesebb típus. Megjegyzem én ezeket a facebookos nagy hangzatos "senkinek se szóló de azért mégis mindenkinek szóló" megjegyzéseket sose tudom hova tenni:)

Nekem is vannak olyan ismerőseim akik néha így kifakadnak a falukon nyilvánosan kiakadva idegesen bosszankodva azt se tudjuk miért írta ki, és ha vki megkérdezi hogy mi a baj azt még bunkón el is küldi a sunyiba...Na fura ez a "közösségi lét":DD

2013. ápr. 26. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Hiszti. Majd megszüli a gyerekét és elmúlik.
2013. ápr. 26. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

egyetértek a 4-essel. és igazat adok a kiírónak! Az utolsó hetekben naponta minimum 1 ember megkérdezte, hogy egyben vagyok-e még. A hátam közepére kívántam mindenkit, de örültem hogy kerestek. Megszületett a fiam, utána jöttek a kérdések, hogy mikor lehet menni látogatni. 3 hetesen mondtuk, aki szeretne nyugodtan jöhet, csak ne legyen beteg! Szerinted azóta ki jött??? Senki!!! 2 hós a fiam, és 2-3an látogattak meg minket!

Én már nem vagyok kíváncsi! Tudom, hogy kik az igaz barátok!

2013. ápr. 26. 17:06
 8/10 anonim ***** válasza:

A nagybetűk használata a netiket szerint kiabálást jelent, így ez már önmagában bunkó de a szöveggel még inkább.

Nem lehet mindent a hormonokra fogni, persze lehet vele takarózik de aki bunkó az hormon túltengés nélkül is az.

Mindazok mellett nem értem a problémát, terhesen az a baja, hogy érdeklődnek szülés után meg az, hogy nem. Jó barátnő lehet

2013. ápr. 26. 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Off: Sose értettem, amikor valaki azon bosszankodik, hogy nem jönnek látogatni. Én finoman közöltem mindenkivel, amikor megszületett a babánk, hogy 6 hétig nem szeretnénk vendégeket fogadni, de utána is annak örültem a legjobban, ha békén hagynak :) Én nem gondolnám, hogy attól igaz barát valaki, hogy a nyakamra jár, amikor a leginkább meghittségre és szűk családi légkörre vágynánk.
2013. ápr. 27. 04:29
 10/10 anonim ***** válasza:
7es vagyok: Nem az zavart, hogy nem jönnek, hanem inkább az, hogy előtte az idegeimre mentek, hogy így jönnek, meg úgy jönnek, és utána meg kaka nagy ívbe a fejünkre! Az embereket nem értem, minek ígérgetnek felelőtlenül! Amúgy nem itthon ülünk és várjuk őket, hanem kirándulunk, sétálunk, végre nem a 4 falat kell nézzük!
2013. ápr. 27. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!