Ti hogyan reagálnátok erre?
Az egyik ismerősöm írta ki ezt a legismertebb közösségi oldalon az üzenőfalára(megjegyzem nem nekem szánta), de egyszerűen nem gondolom, hogy olyan "kedves" megjegyzés....
Szerintetek???
Így szólt a kiírás:
KEZDEM MAGAM ÚGY ÉREZNI, MINT AZ ÖREG SZÉKELY A VICCBEN....
"HA VÁLTOZÁS LESZ, SZÓLOK!"
(ZÁRÓJELBEN JEGYZEM MEG, KÍVÁNCSI LESZEK, HÁNYAN FOGNAK
KERESNI A SZÜLÉS UTÁNI HETEKBEN, HOGY HOGY VAGYUNK)
SZÉP NAPOT MINDENKINEK- A MÉG MINDIG KISMAMA :D
besokallt attól, hogy állandóan mindenhol mindenki azt kérdezi tőle, hogy még mindig egyben van-e, emellett talán már neki is terhes az állapota, szeretne már túl lenni a szülésen, a hormonjai tombolnak, elege van az egészből
én ennyit gondolnék mindössze, és békén hagynám, majd úgyis jelzi, ha megszületett a babája, akkor lehet majd neki gratulálni, érdeklődni
ennyi, nem láttok ezzel különösebb problémát, csak besokallt az egész helyzettől
Ilyen idegesebb típus. Megjegyzem én ezeket a facebookos nagy hangzatos "senkinek se szóló de azért mégis mindenkinek szóló" megjegyzéseket sose tudom hova tenni:)
Nekem is vannak olyan ismerőseim akik néha így kifakadnak a falukon nyilvánosan kiakadva idegesen bosszankodva azt se tudjuk miért írta ki, és ha vki megkérdezi hogy mi a baj azt még bunkón el is küldi a sunyiba...Na fura ez a "közösségi lét":DD
egyetértek a 4-essel. és igazat adok a kiírónak! Az utolsó hetekben naponta minimum 1 ember megkérdezte, hogy egyben vagyok-e még. A hátam közepére kívántam mindenkit, de örültem hogy kerestek. Megszületett a fiam, utána jöttek a kérdések, hogy mikor lehet menni látogatni. 3 hetesen mondtuk, aki szeretne nyugodtan jöhet, csak ne legyen beteg! Szerinted azóta ki jött??? Senki!!! 2 hós a fiam, és 2-3an látogattak meg minket!
Én már nem vagyok kíváncsi! Tudom, hogy kik az igaz barátok!
A nagybetűk használata a netiket szerint kiabálást jelent, így ez már önmagában bunkó de a szöveggel még inkább.
Nem lehet mindent a hormonokra fogni, persze lehet vele takarózik de aki bunkó az hormon túltengés nélkül is az.
Mindazok mellett nem értem a problémát, terhesen az a baja, hogy érdeklődnek szülés után meg az, hogy nem. Jó barátnő lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!