Anyukák! Ti mit reagálnátok erre?
Kedvesem barátjáról van szó.Nagyon kedves,barátságos ember,csak kicsit besokaltam tőle.Megszületett 5 hónapja a gyermeke és azóta nem szeretek vele beszélgetni.Semmi másról nem beszél csak a gyerekről,ami még rendben is van,de az ő gyereke egy szent,nem eszik mesterséges kaját,mint tápszer,bébiétel vagy még az inyét sem kenik be fogzáskor,mert csak a természetes dolgokat kaphatja meg.A kislány egyből átaludta az éjjelt,nem sir szinte soha,nem cumizik,nem szopja az ujját és még sorolhatnám reggelig.Persze amikor pl. telefonon beszélünk vele akkor bőg a gyerek a háttérben.Vagy véletlenül elszólja magát,hogy a gyerek nem birt visszaaludni.....Én elhiszem,hogy lelkes és szereti a lányát,de nekem ez már sok kicsit.Egyszerűen nem tudok másról vele beszélni,mert nem hagyja.Nekem is van egy 8 hónapos fiam amúgy,aki igenis nyűgös és sir amikor olyan van,kap néha bébiételt is.....stb.
Ti mit és hogy reagálnátok erre a szituációra?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!