Anyukák! Mit csinálnátok, reagálnátok, ha kiderülne, hogy Ti vagytok az egyetlenek, akik gyümölcsnapra vittek gyümölcsöt, akik utánatok jönnének, és jól is állnak anyagilag meg nem visznek?
Teljesen jellemző hozzáállás mostanában sajnos:(
Remélem, hogy az óvónő szóvá fogja tenni legközelebb!
Kedves Szülők, kérem, hogy aki nem hozott gyümölcsöt, legyen kedves hozni, kiv. Kovács anyukát, mert a múltkor egyedül ő hozott!
Miért nem vittek? Lehet hogy csak elfelejtették?
Egyébként szerintem teljesen feleslegesen húzod fel magad ezen. Örülj neki, hogy a te gyereked tud gyümölcsöt enni, még akkor is, ha rosszul álltok anyagilag.
Az óvónő nem szokott szólni! Úgy véli,felesleges! A havonta beadandó papírzsepit-szalvétát sem viszik sokan. Én hülye,annyira jófej voltam,hogy amikor papírt kellett bevinni,egy akót vittünk be amire rajzolhatnak,festhetnek- jó,ez pénzünkbe nem került (de megjegyzem,másnak sem,mert mást nem láttam,hogy vitt volna-persze attól vihetett,de túlon túl hálálkodott az óvónő,amikor megkapta a papírokat...)
Elégtétel lehetne,ha nem adnék most már be semmit? Annyira elegem lett!
Utolsónak: ezen nem felesleges "felhúznia" magát.
A szegényebbeknek én is adok, többnyire szívesen (gondolom nem kell részleteznem milyen helyzetekre gondolok...).
De aki tehetős, azt miért is kellene szerényebben élőknek szponzorálni? Ha feledékenységből történt, pótolják be! Ha elvi szinten nézzük, akkor Kérdező, borítsd a bilit!
Egy korábbi válaszoló vagyok.
Én biztos, hogy szólnék az óvónőnek, hogy muszáj-e ezt a gyümölcsnapot továbbra is fenntartani. Már a harmadik gyerekem óvodás, de soha nem kellett gyümölcsöt vinnünk, nálunk ez nem szokás, ill. ismerve az itteni szülők zömét, nálunk is az lenne, hogy 1-2 vinne, a többi soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!