Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki egész nap a gép elött ül,...

Aki egész nap a gép elött ül, annak bejárónője van?

Figyelt kérdés

Hogy tudjátok elvégezni a házimunkát, nincs lelkiismeretfurdalásotok a gyerekekkel kapcsolatban, hogy nem foglalkoztok velük eleget.

És mi van a férjetekkel? Ő nincs elhagyagolva?

2010. máj. 16. 09:21
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
78%

lehet, hogy én is bunkó vagyok, de én ebben a kérdésben nem látok semmi butaságot, rosszindulatot. Szerintem erre szépen is lehet válaszolni, és igaz-ami igaz, mindenki piszkálja és lehülyézi a másikat, a kérdező és a válaszolók is.

Én is sokat ülök a gép előtt, de nem értem, miért kéne ezért valaki elhanyagolja a háztartást... A fiam 4 hónapos, játszik a babatornáztatóban, a párom dolgozik. Vasárnap kereszteltk a kicsit, egész hétre való kaja maradt, de különben is minden nap főzök, rendszerint egyik nap levest, másik nap főfogást, sütni is szoktam, bár ritkábban, mert nincs hozzá kedvem. A lakás pici, így nem kell sokat takarítsak, végre az udvar is majdnem rendben van. Nálam sem állnak élére vasalva a dolgok, kétnaponta vasalok, minden nap mosok, mosogat helyettem a gép. Ha a párom itthon van és van ideje, csavargunk, este szexelünk, nincs elhanyagolva. Én kurzusokat akarok fénymásolni éppen, egyetemre járok, tanulok. Picuri közben elaludt. Sokat játszik egyedül, nagyon feltalálja magát, nem rángatom az ölemben magammal, de minden nap minimum 3 verset és 8 éneket előadok neki, ha van időnk és kedve, úgy tornáztatom is. Nem értem, miért nem lehet ezek mellett még netezni is. Való igaz, könyvet már régen olvastam, de tinikoromban olvastam eleget, egy 200 oldalast egyetlen nap alatt kiolvastam, ezt is megunja az ember. Ha van szabadidőm, inkább kézimunkázok valamit a fiamnak. Most megyek, összesepregetek, összepakolom a reggeli maradékot, aztán visszanézek :)

Ja, és rendszerint 10 órakor mászok ki az ágyból, mikor a kicsi a második evésre készül. A konyhát éjszaka rakom rendbe, éjjel fél egy előtt nem fekszek le, összekészítem a mosógépbevalót, hogy reggel csak be kelljen kapcsolni, leszedem az asztalt, beprogramozom a mosogatógépet, vizet forralok, kifőzöm a kicsi cumisüvegeit, kiveszem a fagyasztóból a másnapi ebéd alapanyagait. Nem hagyom magam „eláztatni”.

2010. máj. 18. 09:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!