Aki egész nap a gép elött ül, annak bejárónője van?
Hogy tudjátok elvégezni a házimunkát, nincs lelkiismeretfurdalásotok a gyerekekkel kapcsolatban, hogy nem foglalkoztok velük eleget.
És mi van a férjetekkel? Ő nincs elhagyagolva?
A 12:28-as hozzászóló adott még normális, kielégítő választ.
Akinek pedig bejárónője van, na őt tényleg kicsit irigylem:)
A Márai idézetet pedig köszönöm, nem tudom magamra vonatkoztatni.
Ha jól emlékszem épp te kezdted azzal hogy letámadtál látatlanban ismeretlenben itt mindenkit! Ezzel ellensúlyozva a saját hibáidat. :) Kíváncsi voltál, hogy rajtad kívül még hányan lógnak itt esetleg hosszú órákat :)
Fogadd el, buta vagy és és ahelyett hogy a családoddal vagy a házimunkával foglalkoznál inkább idegeneket piszkálsz és kötözködsz :) Legyen szép napot....és vigye el a vihar az internetedet.... :)
Mikor olvastam utoljára egy jó könyvet? Én MINDIG éppen egy jó könyvet olvasok. Este fürdés közben, buszon utazva, ebédszünetben, stb. Nálam olyan nincs, hogy nincs megkezdett könyv.
De gondolom az is baj, hogy ráérek könyvet is olvasni.
Na ez tipikusan az a kérdés, aminek a felvetésével ha valaki nem ért egyet, az bunkó. Legalábbis a kedves kérdező szerint.
Azért meg szégyellheti magát a kérdező, amiért azt meri látatlanban is feltételezni bárkiről, hogy a netezés és egyéb elfoglaltságai mellett nem olvas el egy jó könyvet. Akkor aki netezik az tudatlan, műveletlen tuskó?
Ha meg csak rokon lelket kerestél akkor miért nem azt írtad ki, hogy "Más is van, aki nem érti, hogy van ideje egy állandóan netező anyukának a gyerekére, férjére, háztartására?"
ÉS akkor nem sértesz másokat meg. Egyébként sajnos gondolom szándékosan provokálsz, a válaszaidból ez derül ki.
Hat akkor ide figyej.
Egy olyan anyuka vagyok akinek a ferje reggel 6-kor elmegy es este 7-re er haza.Addig teljesen egyedul vagyok a 10,5 honapos gyerekemmel es ez igy van miota megszuletett mert kulfoldon elunk 9000 km-re a csaladjainktol.
Kezdettol fogva nincs segitsegem megis minden napra friss kajat fozok magunknak,kulon a gyereknek is ha olyan van amit meg nem ehet es kulon keszitek olyan kajat amit a ferjem eltud vinni a munkahelyere mert az ugye ne legyen olyan ami kitud folyni vagy ragadni.
Legalabb ketszer egy heten sutok valami sutit.
Takaritas:barmikor szivesen fogadlak,ritkan van olyan,hogy egne a fejem ha valaki varatlanul bealitana.
Es mindezt ugy,hogy a kisfiam mar csak egyszer alszik egy nap.
Szervezes kerdese az egesz.Reggel korabban kelek mint a kicsi es akkor igyekszek mindent megcsinalni.
Es ezek mellett naponta tornazom fel orat is.
Amugy koszi a fiam es a ferjem nem szenvednek hianyt semmiben a torodesemben sem!!!
Szerintem gondolkodj mielott egy provokativ es banto kerdest fel teszel,ugy hogy halvagy lila fingod sincs semmirol!!!
Most olvastam vegig az egeszet.
2 gyerek?Azta mindenit.
Anyukam 9 gyereket nevelt fel.
Meg pedig ugy,hogy egy 2 szintes hazat tartott tisztan,minden nap fozott,mosott,takaritott,kertet gondozott,mikor a legkissebb tesom 3 eves lett vissza ment dolgozni es kozbe 2 diplomat szerzett.
Na erre varjal gombot.Nagyszulok es segitseg nelkul csinalta vegig.
De nagyon szep gyerek korom volt,tarsasoztunk,jatszottunk sokat kirandultunk egyutt.
Csak gondoltam leirom,mielott meg az a 2 gyerek lenne az eget rengeto feladat az eletbe.
Amugy egy nagyon sotet,gonoszkodo es bunko noszemely vagy es csak sajnalni tudlak.Szanalmas vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!