Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki egész nap a gép elött ül,...

Aki egész nap a gép elött ül, annak bejárónője van?

Figyelt kérdés

Hogy tudjátok elvégezni a házimunkát, nincs lelkiismeretfurdalásotok a gyerekekkel kapcsolatban, hogy nem foglalkoztok velük eleget.

És mi van a férjetekkel? Ő nincs elhagyagolva?

2010. máj. 16. 09:21
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

1 gyereketek van, az is pár hónapos?

Akkor persze, hogy van időtök gépezni.

2010. máj. 16. 10:48
 12/51 anonim ***** válasza:
86%
Miért, mostmár az is probléma, hogy valakinek egy gyereke van, és kicsi? Szerintem foglalkozz a saját dolgoddal.
2010. máj. 16. 10:53
 13/51 anonim ***** válasza:
97%

Akkor te most féltékeny vagy, kedves kérdező? Netán irigy? Mire? Az egy gyerekre, a pocaklakókra, a dolgozó anyukákra, vagy a rendezett, jól szervezett családi életekre?

Neked hány gyereked van? Mennyi idősek?

Amúgy szerintem neked van bejárónőd, hogy van időd idióta kérdéseket föltenni!

2010. máj. 16. 11:04
 14/51 A kérdező kommentje:

Igen, irigykedem, mert én is szeretnék naphosszat a gép elött üldögélni.

De nekem rendeznem kell a két gyerekemet, teregetnem, ruhákat hajtogatnom, mosogatnom, főznöm, takarítanom stb. kell.

Az én gyerekeim nem látják az én hátamat, ahogy a gépen pötyögök, mert amikor ébren vannak én velük foglalkozom.

2010. máj. 16. 12:51
 15/51 anonim ***** válasza:
97%
Most mégis a gép előtt ülsz te is kedves kérdező? Ezek szerint ugye neked is van időd itt ülni?
2010. máj. 16. 13:18
 16/51 A kérdező kommentje:
Alszik mindét gyermekem.
2010. máj. 16. 13:35
 17/51 A kérdező kommentje:
mindét=mindkét
2010. máj. 16. 13:35
 18/51 anonim ***** válasza:
97%
9.21,12.51,13.35(ekkor ültél a gép előtt) jó nagyot alszanak:):):)vagy esetleg egész nap a gép előtt ülsz??Ez persze nem akar provokáció lenni!Szép napot mindenkinek!
2010. máj. 16. 13:49
 19/51 anonim ***** válasza:
96%
Képzeld, én is mosok, főzök, takarítok, minden házimunkát elvégzek, kertet is én csinálom, mert a párom dolgozik, sokat utazik, napokig nincs itthon. A gyerekkel minden délután van programunk: játszótér, elmegyünk kis barátjához játszani, vagy ők jönnek hozzánk, kijárunk uszodába, zenés foglalkozásra, állatkertbe és még sorolhatnám. De az én gyerekem pl. nem igényli, hogy csakis vele foglalkozzam, szívesen játszik maga is - ez egyébként kell is neki, a "spontán játék", amit maga csinál, nem irányított tevékenység. 21 hónapos, soha egy pillanatra nem hagytam sírni, rengeteget volt (és van) ölben, de szeret egyedül is játszani. Én meg úgy szervezem az életünket, hogy mindenre jusson elég idő. Ja és hogy megnyugodj, kedves kérdező, pár hét és nekem is két babóm lesz, születik a tesó. :-) Ennek ellenére nem igazán aggódom, gondolom, akkor is csak megoldom az életünket.
2010. máj. 16. 14:15
 20/51 anonim ***** válasza:
96%
Kérlek szépen, a két éves gyerekem a nagyinál van, én tanulok (itt, a gépnél), fél óránként tartok 10 perc szünetet, és olyankor feljövök ide. Férjem meg nincs, ha lenne, hidd el, szívesebben foglalkoznék vele. Kielégítő volt a válasz?
2010. máj. 16. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!