Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki egész nap a gép elött ül,...

Aki egész nap a gép elött ül, annak bejárónője van?

Figyelt kérdés

Hogy tudjátok elvégezni a házimunkát, nincs lelkiismeretfurdalásotok a gyerekekkel kapcsolatban, hogy nem foglalkoztok velük eleget.

És mi van a férjetekkel? Ő nincs elhagyagolva?

2010. máj. 16. 09:21
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
97%
hmm nekem is van 2 gyerekem es ferjem is van es lakasom is van es egyik sincsen elhanyagolva de a nap 24 orajaban kell hogy legyen egy felorank arra hogy IGENIS leuljunk a gep ele mikor a gyerekek alszanak vagy jatszanak es kikapcsolodjunk hogy ujra feltoltodve egy kicsit, folytassuk a munkankat!!kedves kerdezo te egy super anyuka vagy :))es super feleseg aki nem hanyagol el semmit!grat.
2010. máj. 16. 15:57
 22/51 anonim ***** válasza:
97%

Nincs bejárónőm,1 éves a fiam,minden nap takarítok,főzök,rengeteget foglakozom a kisfiammal és jéé van időm néha ide ülni.Egyrészt a gyerekem eljátszik magában is,és nem kell állandóan vele lennem,hiszen az neki sem jó,másrészt mindenkinek arra van ideje amire szakít.Nem

hinném,hogy emiatt rossz anya lennék,és el lenne hanyagolva bármi is itthon....

2010. máj. 16. 16:56
 23/51 anonim ***** válasza:
92%

szia

egy 24 hónapos és egy 4 hónapos lányom van

mégis van időm mindenre :-D, még netre is.

Mit fogsz csinálni, ha még majd dolgoznod is kell mellettük?

Én visszamentem amikor a nagy 9 hónapos volt dolgozni, szülésig dolgoztam, mégis volt időm mindenre.

2010. máj. 16. 17:50
 24/51 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem itt senki nem ül EGÉSZ NAP a gép előtt! Mi a baj? Túl vagy terhelve? Süt a rosszindulat a kérdésedből és a válaszaidból is. Pihenj egyet, feküdj be egy kád vízbe, szólj apának, hogy figyeljen a gyerkőcökre :D És ne írigykedj, ha valakinek lehetősége van bejárónőre :)
2010. máj. 16. 18:44
 25/51 anonim ***** válasza:
87%

Jól kezded a kérdést...

Nem elég, hogy a gép előtt ülök, a férjem nincs elhanyagolva, a gyerekemmel foglalkozom, a háztartásom (úgy ahogy) rendben meg még pofátlanul arra is jut időm, hogy pénzt keressek.

Én akkor ülök a gép elé, amikor a család "még" vagy "már" alszik.

Reggel a férjem elmegy melóba, a kávémmal, reggelimmel átfutom a postámat. Aztán kel a lányom és indul a nap, sokszor eltelik 2 nap is, mire géphez jutok, de igyekszem, mert nekem ez munkaeszköz.

Egyébként ezen az oldalon pl. azért vagyok fent, mert szerencsére kaptam már sok hasznos választ, meg én is tudtam segíteni többeknek.

De egyetértek az előzőekkel, süt a rosszindulat a hozzászólásaidból.

Bocs, ha nem így van.

2010. máj. 16. 21:41
 26/51 A kérdező kommentje:

A háztartásod úgy-ahogy kész van mit jelent?

Nem lehet valami nagy tisztaság.

Nem vagyok rosszindulatú, csupán érdekel ez a téma.

2010. máj. 16. 21:46
 27/51 anonim ***** válasza:
95%
Iszonyatosan rosszindulatú vagy, szerintem ezt bárki így látja. De ez már legyen a Te bajod....
2010. máj. 16. 23:36
 28/51 anonim ***** válasza:
97%
"Nem lehet valami nagy tisztaság. " És ha így is van, neked akkor is mi közöd van hozzá? Nálam akkor sem lenne minden az élére állítva, ha elvágnák a netkábelt, mert ilyen vagyok. Ha engem nem zavar, akkor téged miért? Amúgy nem én vagyok akinek írtad, nem tudom, hogy másoknál mekkora a rend, de egyrészt mindenkinek más a fogalma a rendről, másrészt meg ha az adott családnak jó úgy, akkor neked tényleg nem tudom, hogy miért probléma.
2010. máj. 16. 23:46
 29/51 anonim ***** válasza:
97%
Bunkó, primitív kötekedő nőszemély.... unatkozik azért köt bele mindenkibe, ahelyett hogy a saját életével foglalkozna.... előbb a magad házad tájékán söprögess.... okostojás...Te magad is itt ülsz, akkor neked is van időd!!! ha akkor amikor alszik a gyereked, akkor miért ítéled al a másik anyukát, aki szintén a gyerek alvásideje alatt van itt?! Bunkó vagy!!!!!! Csak sajnálni tudom a családod, szánalmas.....
2010. máj. 17. 08:09
 30/51 anonim ***** válasza:
97%

Ráadásul egyrészt fogalma sem lehet sem arról, hogy egy-egy alkalommal ki mennyi időt tölt itt (lehet, hogy csak perceket), másrészt arról sem, hogy ki az, aki tényleg egész nap itt van, és ki az, aki csak x időben.

De kedves kérdező, csak hogy tudj bosszankodni, a két és fél éves fiam megy ma bölcsibe, nekem meg délután egykor vizsgám lesz, addig viszont semmi dolgom, szóval egész délelőtt itt fogok ülni :D Ja, és én képes vagyok netezés KÖZBEN takarítani :D

2010. máj. 17. 08:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!