Aki egész nap a gép elött ül, annak bejárónője van?
Hogy tudjátok elvégezni a házimunkát, nincs lelkiismeretfurdalásotok a gyerekekkel kapcsolatban, hogy nem foglalkoztok velük eleget.
És mi van a férjetekkel? Ő nincs elhagyagolva?
Nincs bejárónőm,1 éves a fiam,minden nap takarítok,főzök,rengeteget foglakozom a kisfiammal és jéé van időm néha ide ülni.Egyrészt a gyerekem eljátszik magában is,és nem kell állandóan vele lennem,hiszen az neki sem jó,másrészt mindenkinek arra van ideje amire szakít.Nem
hinném,hogy emiatt rossz anya lennék,és el lenne hanyagolva bármi is itthon....
szia
egy 24 hónapos és egy 4 hónapos lányom van
mégis van időm mindenre :-D, még netre is.
Mit fogsz csinálni, ha még majd dolgoznod is kell mellettük?
Én visszamentem amikor a nagy 9 hónapos volt dolgozni, szülésig dolgoztam, mégis volt időm mindenre.
Jól kezded a kérdést...
Nem elég, hogy a gép előtt ülök, a férjem nincs elhanyagolva, a gyerekemmel foglalkozom, a háztartásom (úgy ahogy) rendben meg még pofátlanul arra is jut időm, hogy pénzt keressek.
Én akkor ülök a gép elé, amikor a család "még" vagy "már" alszik.
Reggel a férjem elmegy melóba, a kávémmal, reggelimmel átfutom a postámat. Aztán kel a lányom és indul a nap, sokszor eltelik 2 nap is, mire géphez jutok, de igyekszem, mert nekem ez munkaeszköz.
Egyébként ezen az oldalon pl. azért vagyok fent, mert szerencsére kaptam már sok hasznos választ, meg én is tudtam segíteni többeknek.
De egyetértek az előzőekkel, süt a rosszindulat a hozzászólásaidból.
Bocs, ha nem így van.
A háztartásod úgy-ahogy kész van mit jelent?
Nem lehet valami nagy tisztaság.
Nem vagyok rosszindulatú, csupán érdekel ez a téma.
Ráadásul egyrészt fogalma sem lehet sem arról, hogy egy-egy alkalommal ki mennyi időt tölt itt (lehet, hogy csak perceket), másrészt arról sem, hogy ki az, aki tényleg egész nap itt van, és ki az, aki csak x időben.
De kedves kérdező, csak hogy tudj bosszankodni, a két és fél éves fiam megy ma bölcsibe, nekem meg délután egykor vizsgám lesz, addig viszont semmi dolgom, szóval egész délelőtt itt fogok ülni :D Ja, és én képes vagyok netezés KÖZBEN takarítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!