Havi 300. 000 ft bevétel csak szerintem kevés egy párnak egy babával?
Én azt a 25.000es rezsit igen keveslem.
És tényleg nem mindegy,hogy most 300 vagy gyeden lesz 300.
Én nem vállalnék így,a párom igen nagy lábon él.
36, remélem valami bevételt kihagytál, mert ha jók a számaid, negatívban lesztek, ha megszületik a gyerek...
Összeírtál 240 fixet (nyilván az ltp-t nem mondjátok le) 250 bevételre úgy hogy a gyerek kiadását nem is számoltad.
36, számolni ugye nem tudsz?
Ha 85+45+40+20+10 = 200.000 ft elmegy havonta a kötelező kiadásokra és 300.000-et kerestek, akkor hogy a búbánatba tudnátok már 100.000-et havonta félretenni? Vagy nektek nem kell ruha, cipő, tisztálkodási cikkek, soha nem mentek el kikapcoslódni, nem kellenek gyógyszerek, sosem vesztek új bútorokat, növényeket, dekortárgyakat, soha nem megy tönkre semmi, ami költeni kéne? Ne röhögtess már.
Nekunk havi 450 korul jon,ami fix minden honapban.ebbol elunk 5 en.(parom maszekja az plusz,de az valtozo,es az megy felre felujitasra,kocsicserere,ilyenekre.szoval ahoz nem nyulunk csak ugy)
Ebbol a 450 bol havi 80 at adunk parom szuleinek,mert ok segitettek a lakasba,igy nem kellett hitel.50 korul rakunk a gyerekeknek.30 es 50 kozott mozog a rezsi.
Kocsiba havi 15-20.nagybevasarlas havi 80 korul.15 a ket telefon.ez 295 ha mindenbol a magasabbat szamolom.ennyi a fix kiadas,a maradek 155 az amibol a napi aprosagokat vesszuk,vagy ruhat,kikapcsolodasra,gyogyszerre ilyenekre.
Ha epp olyan honapunk van ebbol is marad,az is megy felre.1-2 havonta megyunk kettesben vacsizni,moziba.ez a mi "luxusunk".
Gyerekekkel havi 1x csinalunk valami programot.
Szerintem 1 gyerekkel 300 bol ki lehet jonni.nalunk a ket nagy mar sulis,azert ok viszik a penzt rendesen.a pici 1 eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!