Havi 300. 000 ft bevétel csak szerintem kevés egy párnak egy babával?
Mi kevesebből élünk két gyerekkel. Az egyik gyereknek havi 50 ezer csak a fejlesztés.
Nem értem, hogy lehet ez kevés. Van olyan ismerős család, aki havi 400at keres, és egy putriban laknak, egy gyerekkel. Se autójuk, se hitelük.
Sokba van a cigi, az energia ital, a műkörmös....
Mi felesleges dolgokra nem költünk, és így tök jól élünk. Ha vissza tudok menni dolgozni, egyenesen királyság lesz.
Csak szerinted.
Kevesebből nevelünk kettőt, és nem mondhatjuk hogy rosszul élünk.
Bár autónk és hitelünk nincs, de saját házunk van és havi 30ezret teszünk el.
jafnrétti!
Ha ebből lejön még mondjuk lakashitel, vagy albérlet, plusz rezsi költség, a gyerek tápszeres, akkor azért nem olyan sok ez a pénz. Amig csak a bevétel oldal ismert, a kiadás nem, addig nem lehet tudni, hogy ez sok, vagy kevés.
Ma Magyarországon ennyi pénzből 1 gyerekkel kényelmesen és biztonságosan meg lehet élni. (Nyilván előfordulhatnak extrém helyzetek, magas hiteltörlesztés, drága gyógykezelések, stb.)
Van ahol 5-en, 6-an kevesebből élnek, mi gyerek nélkül, ketten többet költöttünk ennél. Nyilván nem ugyanaz az életszínvonal. És nem csak hülyeségekre, luxusra, meg cigire lehet sok - mármint egyesek szerint sok - pénzt költeni. Én nem szívesen nevelnék már ennyiből gyereket, de ha "csak" havi 300 eFt-unk lenne és nem látnék reális lehetőséget arra, hogy még a számomra elfogadható életkorban ezen változtassak, akkor vállalnék 1 gyereket ennyi bevétellel is.
Sok mindentol fugg van e hitel hany autot kell tankolni mik a par igényei.. ( vacsi, wellness, ekszerek, uj ruhak havonta)
Mi elvagyunk 280 ból 3 an! Nyaron van a méhekből plusz bevétel , de évszakonként bevásárolunk magunknak ami kell ruha es igy arra sem megy el aprankent ossze vissza.. egy autónk van ,hitel egy szál se!! Szval korulmenyektol fugg. Mi elvagyunk ennyibol :) felre tenni nem tudunk , nyaron neha felterakunk de tavaly babaszobara koltottunk idén kapura es garazsta fogunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!