Ki szeretném kérni a véleményeteket hogy szerintetek fel tudom e nevelni a kisgyerekemet ha csak 15 éves vagyok? Még csak másfél hetes terhes vagyok de szerintem nem tudnám felnevelni.
Feltételezem, hogy nem kamuzol.
Ha másfél hetes terhes vagy...gondolom ez nálad azt jelenti, hogy még nem jött meg a mensid, van pàr napod addig, de már pozi a teszt. Elsõ körben szólj anyudnak, mert nélküle nem tudsz menni abortuszra.
Igen láttam, hogy írtad, hogy nem akarod megölni. De!
Nem hinném hogy fel tudnàd nevelni? Max anyudék, ha vagynak rà. Pasid tud róla? Mit mond? Van fizetésed?Ez költõi kérdés, tudom h nincs. A gyerekre meg kell a pénz. A gyes és családi nem elég.
Ha megszülöd, hogy örökbe add..akkor számolnod kell a rengeteg hiányzással a vizsgálatok miatt. Kellemetlen vizsgálatok, fájdalmas szülés, gyógyulàs, lelki gondok, hogy odaadod a gyereket és évismétlés, mert az elég sanszos.
a terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják. Elvileg a 14. napon van a peteérés, és akkor körül fogan a baba. vagyis, amikor kéthetesnek számolják. ezért fura a mésfélhetes jelző, mert minimum kéthetes.
ha a fogantatás napjától számolod, akkor még nem jött meg, amikor kellett volna. teszteltél? vagy csak úgy gondolod, hogy terhes vagy?
ha tényleg, mindenképpen mondd el otthon, úgyis kiderül előbb utóbb. rengeteg megoldás van, alapítványok, segítenek az örökbeadáshoz, a szülésig tartó időszakban, mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!