Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki szeretném kérni a véleménye...

Ki szeretném kérni a véleményeteket hogy szerintetek fel tudom e nevelni a kisgyerekemet ha csak 15 éves vagyok? Még csak másfél hetes terhes vagyok de szerintem nem tudnám felnevelni.

Figyelt kérdés
Szerintem ha elvetetném az gyilkosság lenne de amúgy is fiatal is vagyok még a gyerekhez és a tanulmányaimat is abba kéne hagynom! Sürgős!!
2016. okt. 5. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor segítek én, mert látom sokan csak beszólnak. Egyébként jogosan.

A terhességet az utolsó menstruáció első napjától számoljuk. Tehát másfél hetes terhesség esetén még a babát "okozó" szex sem volt meg. Bizony, ilyen érdekes felnőttes számlálási módszerhez kell hozzászoknod. Ha neked már kimaradt a menstruációd és pozitív a teszted, akkor legalább 4 hetes terhes vagy. Ha mindez másfél hete maradt ki, akkor már 5 és fél, 6 hetes kismama vagy.

A többit leírták az előttem szólók.

2016. okt. 6. 08:53
 12/15 anonim ***** válasza:
ha sűrgös.. akkor azt javaslom minél előbb fordulj a szüleidhez!!
2016. okt. 6. 09:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szólók is írták, minél előbb beszélj szüleiddel, hátha az ő segítségükkel majd tudod nevelni, ha nem és elvetetni sem akarod, gondolom akkor az örökbe adás mellett döntötök. Egyik ismerősöm is 15 évesen szült, a családja támogatta (nagyon nem tehettek semmit, mert a lány szándékosan nem szólt, csak a hetedik hónapban), be tudta fejezni az iskolát, szakmát tanult. Kívánom, hogy neked is legyen segítséged, mert ezt egyedül szerintem nagyon nehéz lesz végigcsinálni!
2016. okt. 7. 09:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Én már nem vagyok mai tini. Egy lány osztálytársam a te korodban szült. Senkinek sem ajánlom, amit végigcsinált. Rengeteg munka, a szülei, testvérei, férje (és a férj családja) rengeteget segített, így ismert szakember lett a saját szakmájában. Beszélj a szüleiddel, a pasiddal, esetleg az ő családjával is. Ha nem "vaklárma", akkor hozzatok felelős döntést.

Ha "vaklárma" akkor pedig vonjátok le a következtetéseket és védekezzetek hatásosan. A tudomány mai állása szerint a tabletta és az óvszer a tuti módszer, bár az óvszer kiszakadhat, a tablettát el lehet felejteni bevenni...

2022. máj. 16. 14:28
 15/15 anonim válasza:
Na, mi volt? Életben van?
2022. nov. 15. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!