Ha kétszer voltam nőgyógyászati vizsgálaton a terhesség megállapítása miatt (másfél hét különbséggel a 8. hét környékén) és nem állapította meg a terhességet, de később kiderül, hogy mégis terhes vagyok, akkor ez milyen következményekkel jár?
A kérdésedre konkrétan nem tudok válaszolni, azt csak a doki tudja, hogy a gyógyszerek, amiket szedtél, illetve a kezelések milyen hatással lehetnek a babára.
De nem hiszem, hogy terhes lennél, mert a 8. hét környékén már egyértelműnek kellene lennie, hogy baba van.
Ja most látom,hogy nem vagy terhes.
Hát ha két vizsgálat is volt, ráadásul a 8. hét körül és nem látta, akkor nem hiszem,hogy terhes vagy!
UH és vérvizsgálat volt?
Nekem az első gyerkőcnél a doki állította, hogy nem vagyok terhes (én állítottam, hogy igen), majd elmentem 2 nap múlva másik dokihoz, aki megnézet UH-n és akkor a kicsi már 9 hetes volt! Az első doki csak manuálisan vizsgált és mivel nem érzett semmit, még vérvételre sem küldött el...
Vérvizsgálat nem volt. Először kézi vizsgálat és hasi UH, másodjára meg csak hasi UH.
Szerintem a vérteszt nem mutatott volna eredményt, mert nincs ez pozitív tesztem sem, tehát ha terhes vagyok nem mutatja ki a szervezetem.
Nem értem már magam sem. :( Két tünetem van, amik kitartanak február óta, és az a vizelési inger és az alhas fájdalom. Bár kiderült a vizsgálatból, hogy hüvelygyulladásom van, ami mondjuk megmagyarázhatja a hasi fájdalmakat, de a vizelési ingernek is lehet hozzá köze??
Olyan nincs,hogy a vérteszt nem mutatja ki!
Ha nem mutatja ki, akkor nincs baba!
Szerintem nyugodj meg, nem vagy terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!