Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25hetes vagyok és a pajzsmirig...

25hetes vagyok és a pajzsmirigyem alul működik már régóta. A terhesség elején jó volt a TSH-m most nagyon magas lett mivel egy-másfél hete nem szedem a gyógyszert. Közben a vérsüllyedésem is magas (53). Lehet összfüggés, nem árt a babának?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A kezeletlen pm árthat neki, nekem is nagyon vigyáznom kellett rá
2010. nov. 22. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szeded?

Nagyon is árthat a babának mind a kettő!

Akár fejlődési rendellenességei is lehetnek,hiszen most fejlődik a tüdő meg ilyen LÉT fontosságú szervek!!!

2010. nov. 22. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
A vérsüllyedés terhesség alatt eleve kicsit magasabb a nem terhes állapothoz képest (ez a leleten a normál érték!). http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. A babának ez nem árt, bár nem tudom, lehet-e köze a pajzsmirigyhez. Az orvos, védőnő tudja, hogy nem szeded a gyógyszert? Mit mondanak?
2010. nov. 22. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

A pajzsmirigy gyógyszerrel nem szabad viccelni!!!!

Retardációt, fejlődési rendellenességet is okozhat. Nem is értem miért hagytad abba??????????????

Nem mondták, hogy terhesen még emelni is kell az adagot? És folyamatosan szedni?

2010. nov. 22. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
Miért hagytad abba??? Nagyon veszélyes játék....
2010. nov. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!