Mi számít magas láznak terhesség alatt?
8 hetes terhes vagyok, és tegnap óta 37-37,6 között mozog a lázam, mikor okozhat bajt?
Amúgy lázcsillapításra panadolt használok.
38 fokig elvileg még csak hőemelkedésnek számít. Efölött azért már mindenképpen kell lázcsillapítás. A láz okozhat vetélést. Sokkal kevésbé veszélyes a lázcsillapító és a gyógyszer mint a magas láz.
Nekem 9 hetesen arcüreggyulladásom volt 38 fokos lázzal. Nekem Rubophent javasolt az orvosom és végülis nem úsztam meg antibiotikum nélkül. És itt vagyok aegy gyönyörű, egészséges 4 hónapos kislánnyal.
Ne aggódj, a babád egészsége nem ezen fog múlni! :)
Én úgy olvastam, hogy a 38.5 veszélyes a babára, az alatt nem. És az is csak akkor, ha tartósan fennáll...
Én 2x voltam nagyon lázas a terhességem alatt, úgy, hogy a lázcsillapító sem segített...Ezért jártam ennyire utána.
30 hkm
Köszönöm szépen most egy kicsit megnyugodtam. Megfáztam egy kicsit, és emiatt van hőemelkedésem, nekünk Panadol Baby van itthon a kislányom miatt, felhívtunk egy ismerős orvost és ő mondta azt is nyugodtan szedhetem.
Mikor érdemes akkor lázat csillapítani? én akkor vettem be a panadolból ha 37.5 volt vagy 37.6 vagy akkor még nem kell? csak később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!