34 hetesen 138/96 a vérnyomásom.111 a pulzus. Azért is mértem meg, mert el kezdett erősen fájni a fejem. Nem túl magas ez? (Terhesség előtt 90/65 körül volt, azóta pedig kb 110-120/80 körül. Mikor hogy).
Meg bizony,reggel Geronazzo Mária szájjal ébredtem,a bokám egy volt a vádlimmal,biztos észre veszed,vérnyomás 160,mire beértem a kórházba lement,kaptam vízhajtót,és 3 nappal kiírt előtt szültem.
Jó egészséget!
Köszönöm Neked is. Akkor szerencsére a vizesedést megúsztam eddig. :) Most újra megmértem a vérnyomásom, már csak 131/75. Szépen lassan csökken magától. A fejfájás is csökkent folyamatosan. Holnap azért rákérdezek az orvosnál. Köszönöm mindenkinek még egyszer.
Jó egészséget Nektek is!
Első válaszoló vagyok. Tulajdonképpen a 138-a érték már 140-nek számít, és a magas vérnyomás alsó határa 140/90. Túllépted, ez biztos, a 138 még éppen belefér, de a 96 már sok. Az jó, hogy most magától normalizálódott. Azért jelezd mindenképpen az orvosnak, lehet, hogy csak annyi lesz a teendőd, hogy mérd szorgalmasan. Reméljük, így lesz, és nem megy fentebb.
Egyébként a vizesedésről csak annyit, hogy nem feltétlenül jelentkezik azonnal ilyen brutál formában, ahogy az egyik válaszoló írta, nekem eleinte elég laza volt, a végére erősített be. Eleinte csak annyi volt, hogy kicsit dagadt a bokám, rászorult a jegygyűrűm az ujjamra stb., meg én valahogy éreztem is, hogy nem stimmel minden, több a víz. De szerintem ezt nem lehet nem észrevenni.
Holnap konzultálj a dokiddal, és várjuk a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!