Ha kétszer voltam nőgyógyászati vizsgálaton a terhesség megállapítása miatt (másfél hét különbséggel a 8. hét környékén) és nem állapította meg a terhességet, de később kiderül, hogy mégis terhes vagyok, akkor ez milyen következményekkel jár?
Persze!
Én nem egészen 6 hetesen voltam, és már a kézi vizsgálatnál mondta,hogy nagyobb a méhem, lehet,hogy valóban baba van. Már volt is jó pár pozi tesztem.
Utána az uh-on pedig egyértelműen látszott.
Nem vagy terhes!
Először mikor én is mentem, hogy ugy néz ki baba van, nem tudták megállapítani, a válasz talán volt.Másodszor mikor mentem megint nem tudta eldönteni a doki és elküldött egy másik nőgyógyászhoz. Engem is kinevettek, tavaly előtt ősszel, hogy nincs baba. Pedig mutattam a 3 pozítív tesztet. Azt mondta a 2 doki aki még megvizsgált, hogy rosszul csináltam. Jól összenyomkodtak, bevéreztem, kicsit bekékültem, de rá két napra a 4-dik doki mondta, hogy igenis van baba, ne aggódjak. Ja igen előtte levő nap vérvételre is mentem, hogy bebizonyísam a bunkó dokinak, hogy igenis van baba. Sajnos a 22 hétig véreztem vagy barnáztam, és pehhemre annál a két bunkó dokinál éjjel beindult a szülésem. Azt is hozzáteszem, hogy korházban voltam többször is magnéiumos infúzión, azon a héten is. Ráadásul kaptam egy jó kis fertőzést bent éls ráfogták, hogy azért indult be a szülésem, mert a párommal voltam és kaptam tőle fertőzést. A jó szám, hogy 2010-ben mikor összehoztuk csak akkor voltunk együtt.
Én ajánlom, hogy válts orvost, vagy fogadj egyet. Ezek után mi is fogadtunk, és csak ez a doki vizsgálhat, meg a genetikusok akikhez küldött.
Sajnálom, ami veled történt! :(
Nem néztek meg UH-n? Hány hetesen mentél dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!