Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha kétszer voltam nőgyógyászat...

Ha kétszer voltam nőgyógyászati vizsgálaton a terhesség megállapítása miatt (másfél hét különbséggel a 8. hét környékén) és nem állapította meg a terhességet, de később kiderül, hogy mégis terhes vagyok, akkor ez milyen következményekkel jár?

Figyelt kérdés
Többféle gyógyszert szedtem, amit kismamáknak nem szabad és olyan kezelést is kaptam, ami szintén ártalmas lehet.

2012. ápr. 11. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Terhességi tesztek negatívak, doki nem látott semmit. Nem vagy terhes! A hüvelygyulladás is okozhat gyakori vizelési ingert.
2012. ápr. 11. 12:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Persze!

Én nem egészen 6 hetesen voltam, és már a kézi vizsgálatnál mondta,hogy nagyobb a méhem, lehet,hogy valóban baba van. Már volt is jó pár pozi tesztem.

Utána az uh-on pedig egyértelműen látszott.

Nem vagy terhes!

2012. ápr. 11. 12:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Ne nézzetek bolondnak, csak most még nem lenne jó! :/ :)
2012. ápr. 11. 12:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Kicsit túlparázod a dolgot: menstruáltál, tesztjeid negatívak, az orvos nem látta, tehát nem vagy terhes. Valószínűleg a hüvelygyulladás okozza a tüneteket.
2012. ápr. 11. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Először mikor én is mentem, hogy ugy néz ki baba van, nem tudták megállapítani, a válasz talán volt.Másodszor mikor mentem megint nem tudta eldönteni a doki és elküldött egy másik nőgyógyászhoz. Engem is kinevettek, tavaly előtt ősszel, hogy nincs baba. Pedig mutattam a 3 pozítív tesztet. Azt mondta a 2 doki aki még megvizsgált, hogy rosszul csináltam. Jól összenyomkodtak, bevéreztem, kicsit bekékültem, de rá két napra a 4-dik doki mondta, hogy igenis van baba, ne aggódjak. Ja igen előtte levő nap vérvételre is mentem, hogy bebizonyísam a bunkó dokinak, hogy igenis van baba. Sajnos a 22 hétig véreztem vagy barnáztam, és pehhemre annál a két bunkó dokinál éjjel beindult a szülésem. Azt is hozzáteszem, hogy korházban voltam többször is magnéiumos infúzión, azon a héten is. Ráadásul kaptam egy jó kis fertőzést bent éls ráfogták, hogy azért indult be a szülésem, mert a párommal voltam és kaptam tőle fertőzést. A jó szám, hogy 2010-ben mikor összehoztuk csak akkor voltunk együtt.

Én ajánlom, hogy válts orvost, vagy fogadj egyet. Ezek után mi is fogadtunk, és csak ez a doki vizsgálhat, meg a genetikusok akikhez küldött.

2012. ápr. 12. 13:01
 16/16 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ami veled történt! :(

Nem néztek meg UH-n? Hány hetesen mentél dokihoz?

2012. ápr. 12. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!