Miért érzek így néha vagy tényleg ennyire nem vagyok anyának való vagy csak a fáradság?
Aha, persze...
Kis falu, kevés lehetőség. De panellakásban laktok, és mindenki a legújabb Stokke babakocsit veszi meg, különben kinézik.
Hát hogyne...
És két hete szakad az eső, ki se lehet menni.
Írd már meg legalább privátban, hogy hol is van ez?
Egyébként igen, nálunk hét ágra sütött tegnap a nap, ma inkább fülledt idő van. De sétálni teljesen jó.
Szerintem is becsuszott a gyerek naluk. Egyetertek az egyik hozzaszoloval. Persze,most jo a "vedekeztunk"sztori.:D
Se onallosag,se onallo lakas,apuka mintha szellem lenne,ugy adod elo itt mintha csak te elnel ott az anyosekkal.;D ,na meg az anyossal egyutt lakas,a szomszed csiripelese a hatad mogott,es egybol befutsz a szobaba. Raadasul panell.:D turelem semmi,idegbeteg is vagy,mar most,mi lesz veled kesobb??
Nem kellett volna meg odaszulnod azt a szerencsetlen gyereket.
Mi Belgiumban élünk. Ha azt várnám, hogy ne essen az eső vagy ne fújjon a szél, kb sose mennénk sétálni. 😀
Rá a babakocsira az esővédőt, és irány a séta!
Persze, hogy nem alszik jól, ha sosem levegőzik szegény gyerek.
Csak gyártod a kifogásokat.
A kérdés elején még az anyósod tartottam érdekesnek, de te is megéred a pénzed, kifogást mindenre találsz.
A kis falvakban nincs panel, sőt, a nagyokban sem jellemző. Esőben, szélben is vidd nyugodtan sétálni, öltözzetek föl és lehet szélfogót kapni a kocsira. Arra sincs mentség, hogy kiabálsz a babára. Tudom pontosan,milyen megterhelő, de anyaként ezt kezelned kell.
Szerintem ne mindig másokat vádolj, hanem vedd a fáradságot, és foglalkozz a gyerekeddel.
Egy kis faluba ráadásul panelba szültél anyósodékhoz egy gyereket és nem érted hol a hiba?
Most épp szagolod amit szakítottál... A gáz h a gyereked is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!