Ha a gyerek az apja házában láthatás során elveszíti a drága, speciális szemüvegéből az egyik lencsét, akkor azt kinek kell pótolnia: az apának vagy az anyának?
Annak, aki ki tudja fizetni, mert ahogy a gyernek közös, ugy a vele váratlanul felmerült kiadásokra is közös megoldást kellene találni.az erkölcs szerint.
Jogilag ez lehet teljesen más.pl jog szerint minden teher azé akié a felügyelet jog.kivéve a gyt fizetési kotelezettség
De hogy dobjuk össze, ha ő nem ad egy fillért sem? Az apának ennyi a feladata, hogy elegánsan idehajít nekem a láthatás végén egy használhatatlan szemüveget? :(
Nagyon felelőtlen, nem ez az első eset. Pl. a gyerek biciklijét az iskola előtt hagyta a zuhogó esőben péntektől vasárnapig, a lakatkulcsot is elvitték. A gyerek öt perc alatt hazahozta volna az iskolából a biciklit.
Amikor váltóruház adok, azt sem hozza vissza soha.
Minden eltűnik, semmire nem vigyáz. És mindig mindent nekem kell pótolni.
:(
A szemuvegre nem tudok mast irni mint elottem.
Viszont,a ruhara tudok.az en volt ferjemnel is mindog eltuntek a gyerekek ruhai.volt,hogy zsir uj melegito szett maradt nala,amit aztan nem talalt...
Vegul elegem lett,es egy lathatasra csupa ezer eves ruhakban kuldtem a gyerekeket.ilyen szep szines retro kabat,az a regi korbarsony nadrag es ilyenek.
Teljesen ki volt akadva,hogy,hogy neznek ki.
Azota mindig,minden visszajon.
Kedves 6-os, ezt a rossz ruhát már én is megpróbáltam. Az apuka ilyenkor lefotózta a lyukas zoknit, majd körbeküldte az ismerőseinek és feljelentett. :(
Teljesen belefáradtam ebbe az évek során. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!