Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apának kellett volna születnem...

Apának kellett volna születnem, nem anyának. Nem tudok megfelelni?

Figyelt kérdés
Napi 2-3-4 órában tudtudnék kedves és türelmes lenni, játszani, stb. De anyaként nem megy, minden nap. Két kicsi gyerekünk van, de megőrülök tőlük. Elegem van az életemből, elegem van belőlük, a kötelezettségekből, abból, hogy megszűnt az életem, a munkám, a szokásaim, minden. Elegem van. Segítségem van néha, a férjem normális, a gyerekek egészségesek és gyönyörűek, én pedig ki akarok szállni, hogy végre mindenki hagyjon engem békén! :((((
2016. aug. 1. 16:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Mi a kérdésed?
2016. aug. 1. 16:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Lehet, hogy semmi. Hiszen mondhatsz akármit, attól még ez lesz. Nem fogok tudni megváltozni, szerintem. Ha 2 év alatt nem sikerült, akkor ezután sem fog menni. Csak ki kéne tudnom mondani a férjemnek is hangosan, hogy nem vagyok anyának való, ne húzzuk egymás idejét tovább.
2016. aug. 1. 16:57
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

En evi 2-3 alkalommal lemegyek 2-3 napra pihenni

Ez segit h ne oruljek meg

Nem semmi extra dolog pl a videki nagymamahoz vagy mas rokonhoz, eselteg valami olcso szallas vizkozelben

Addig apa elvan a gyerekekkel en meg kiheverem amit kell

2016. aug. 1. 16:58
 4/16 anonim ***** válasza:
44%
Ne kényezt4sd el őket, akkor nem fogsz megőrülni tőlük. Néha bízd rá őket apukára vagy a mamákra és kapcsolódj ki egy kicsit. Nem kell velük egyfolytában órákig foglalkozni. Tudjanak játszani egyedül is.
2016. aug. 1. 17:02
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
miért nem marad otthon a férjed? vagy adjátok bölcsibe a gyerekeket és menj vissza dolgozni.
2016. aug. 1. 17:07
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Mi az, hogy ne húzzuk egymás idejét tovább? És utána? Mi a terved? Tudod, 2 év, még nagyon a legeleje. Sokan kiakadnak, kifáradnak, mert ez egy nehéz időszak. Ki így vészeli át, ki úgy, ki élvezi, ki nem. Még csak most kezdődik az életetek, mint család. Ne add fel ilyen könnyen. Fáradt vagy, pihend ki magad, gondold át, milyen kincsed van. Megígérem, hogy lesz könnyebb is. 1. voltam.
2016. aug. 1. 17:26
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Én tudtam ezt előre, amit te most tudsz, de szerencsére én megtaláltam azt a férfit, akinek viszont anyának kellett volna születnie, így mi a fiunk 8 hónapos korában cseréltünk, ő jött el gyedre. Ennyi idő nekem pont jó volt és ő is itthon lehetett. Többi gyereknél is így szeretnénk. Téged nyugtasson az a tudat, hogy ez csak pár év és amikor ovisok, sulisok lesznek, akkor csak napi pár órát lesztek együtt. Ez szörnyen hangzik így, de van, aki nehezebben bírja a strapát, nem vagyunk egyformák.
2016. aug. 1. 17:40
 8/16 anonim ***** válasza:
47%

Hany evesek?

A kerdesedbol ugy jon le,hogy 2alatt van mindketto.ha igy van,elhiszem,hogy kivagy.

Nezd,3gyerekem van.plusz a parom.neha parom rosszabb mint a 3 gyerek.ha kitalal valamit akkor azt azonnal kell csinalni.nincs faradsag,nincs kifogas. Ma epp a csapokat vizkotelenitem 3oraja.kivul belul....

Na de a lenyeg.nekem a nagyobb gyerekek juliusban szinte itthon se voltak.nyaraltak a mamaval.ma jottek haza.

A pici is most szombaton ott aludt a masik mamanal (4hos).csutortokon este apa vigyazott ra,En elmentem baratnommel kicsit kikapcsolni.

Nincs ilyen jellegu segitseged?ha nem is tudnak ottaludni sehol,de napkozben,akar alvas idoben valaki nem tud rajuk vigyazni?

Vagy par nap szabi apanak.Te pedig azalatt minden nap menj el valahova kicsit.akar csak vasarolni.az is fel tud dobni.

Kitartas,ezek az evek a legkemenyebbek.jon majd az ovis korszak,akkor iszonyu konnyu.aztan utana megint nehezebb,de addigra feltoltodsz.

2016. aug. 1. 17:44
 9/16 piroska és a farkas ***** válasza:
55%
Hàt nàlunk 28 hònapos a kislàny, ès öszintèn mondom, eddigi anyasàgombol ha 10 olyan nap volt amikor maradèktalanul azt ereztem h olyan anya voltam aznap amilyet elvarnek magamtol, akkor sokat mondok. Minden masodik este azon bogok, h mar megint nem sikerult, es, h mekkora szivas vagyok a gyerekemnek. Nekem nem hianyzik az " elmult eletem", engem egyszeruen a sajat turelmetlensegem duhit es tesz egyre frusztraltabba es ezzel egyre turelmetlenebbe... Vigasztal, h a ferjem jo anyanak gondol bar az idegbeteg duhkitoreseimmel nem tud mit kezdeni...bar igaz, h lelkileg is olyat kellett atelnem nemreg ami nagyon padlora tett, talan ezert sem sikerul a jatekos onmagamhoz visszatalalnom. En most azt talaltam ki h azt mondom magamnak h mindig csak a kov egy orat kell kibirnom turelmesen. Es ha sikerul akkor hurra de ugyes vagyok, akkor lehet h a kov ora is sikerulni fog. Es egyszer majdcsak vege lesz a napnak... Ugyanakkor ha vegre onfeledt tudok lenni, azt nagyon elvezem.Elvegre is nem szeretnem hogy a gyerekem azt erezze h en a napokat csak kubirom mellette, de nem elvezem. Rossz utravalo lenne. Ha van ra mod h a ferjed legyen gyeden v gyesen, beszeljetek meg. Ha akkorak h mehetnek bolcsibe, menjenek. Inkabb legyen kevesebb oraban kiegyensulyozott anyukajuk, mint 24 oraban egy harpia.
2016. aug. 1. 17:51
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
Legyèl kicsit önző, és pihenj egyet egyedül. Menj el valahova, ahol jól érzed magad, kikapcsolsz.
2016. aug. 1. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!