Apának kellett volna születnem, nem anyának. Nem tudok megfelelni?
En evi 2-3 alkalommal lemegyek 2-3 napra pihenni
Ez segit h ne oruljek meg
Nem semmi extra dolog pl a videki nagymamahoz vagy mas rokonhoz, eselteg valami olcso szallas vizkozelben
Addig apa elvan a gyerekekkel en meg kiheverem amit kell
Hany evesek?
A kerdesedbol ugy jon le,hogy 2alatt van mindketto.ha igy van,elhiszem,hogy kivagy.
Nezd,3gyerekem van.plusz a parom.neha parom rosszabb mint a 3 gyerek.ha kitalal valamit akkor azt azonnal kell csinalni.nincs faradsag,nincs kifogas. Ma epp a csapokat vizkotelenitem 3oraja.kivul belul....
Na de a lenyeg.nekem a nagyobb gyerekek juliusban szinte itthon se voltak.nyaraltak a mamaval.ma jottek haza.
A pici is most szombaton ott aludt a masik mamanal (4hos).csutortokon este apa vigyazott ra,En elmentem baratnommel kicsit kikapcsolni.
Nincs ilyen jellegu segitseged?ha nem is tudnak ottaludni sehol,de napkozben,akar alvas idoben valaki nem tud rajuk vigyazni?
Vagy par nap szabi apanak.Te pedig azalatt minden nap menj el valahova kicsit.akar csak vasarolni.az is fel tud dobni.
Kitartas,ezek az evek a legkemenyebbek.jon majd az ovis korszak,akkor iszonyu konnyu.aztan utana megint nehezebb,de addigra feltoltodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!