Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apának kellett volna születnem...

Apának kellett volna születnem, nem anyának. Nem tudok megfelelni?

Figyelt kérdés
Napi 2-3-4 órában tudtudnék kedves és türelmes lenni, játszani, stb. De anyaként nem megy, minden nap. Két kicsi gyerekünk van, de megőrülök tőlük. Elegem van az életemből, elegem van belőlük, a kötelezettségekből, abból, hogy megszűnt az életem, a munkám, a szokásaim, minden. Elegem van. Segítségem van néha, a férjem normális, a gyerekek egészségesek és gyönyörűek, én pedig ki akarok szállni, hogy végre mindenki hagyjon engem békén! :((((
2016. aug. 1. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
De aranyos vagy. Most jottel ra, hogy ferfinak szuletni mennyivel jobb lett volna? Hat mit csinaltal te a toriorakon figyeles helyett a gimiben?:)
2016. aug. 1. 19:18
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

Ne haragudj, muszáj megkérdeznem: ha ennyire nem bírod az anyaszerepet, miért van 2 gyereked? Mert oké, elsőre nem tudja az ember, mit vállal, lehet azt hiszi, hogy menni fog, aztán kénytelen rájönni, hogy nem. De akkor nem vállalok még egyet. Vagy én gondolom rosszul?

Egyébként szerintem is bölcsibe a gyerekeket, ha ennyire nem bírod velük, és vissza dolgozni. Vagy cserélj a férjeddel. De így ne te legyél velük inkább.

2016. aug. 1. 20:13
 13/16 anonim ***** válasza:

12! Eső után köpönyeg.

Kérdező!

Először is ülj le, nyugodj meg, vegyél egy nagy levegőt.

Két kicsi? Hát az szopórolleres, de semmi sem tart örökké.

Van időd magadra?

Én bevezezettem az anyaidőt. Ez a reggeli kávém, amit nyugodt körülmények között fogyasztok, elolvasom a híreket, gyakorizom, bármi.

Esténként ha tudok, elmegyek sétálni vagy futni, néha meglepem magamat egy csokival... :D

Ki kell tudni szállni a mókuskerékből, mert megbuggyansz.

szólj a férjednek is, hogy gáz van, mondd el, hogy hogy érzel.

Ajánlom még, hogy szedj magnéziumot.

Nálam is két gyerek van, néha üvölteni tudnék.

Szerencsére összejött egy pár napos nyaralás, fel tudtam töltődni, kipihenni a napi több órás idegtépő hisztériát ami otthon megy.

Most már majd meghalok hogy újra halljam őket :D.

2016. aug. 2. 09:48
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

Na, én ezért nem fogok SOHA szülni. Csak tudod, rájöttem erre, mielőtt bevállaltam volna akár egy gyereket is. Így lényegesen egyszerűbb, és addig keresek férfit, amíg nem találok olyat akinek szintúgy nem kell gyerek.

Neked azt mondom, add le a gyerekeket - bölcsi, ovi, nagyi - és kapcsolódj ki. Tudod, nem mindenkinek való ám ez, csak mindenhonnan a rózsaszín fhos folyik... szánalom.

2016. aug. 2. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Pedig 12-nek abban tejlesen igaza van, hogy nem kötelező 2 gyereket vállani, főleg kis korkülönbséggel. Egy felnőtt embernek illene tisztában lenni a korlátaival, nem később sajnálkozni. Nyilván visszacsinálni nem lehet és most kell megoldást találni, de annyi tanulsága lehet, hogy valaki aki olvassa, elgondolkodhat rajta, mielőtt kistesót vállal. Jól tette, hogy leírta. Rengeteg ilyen kérdés van, hogy már igaziból az elsőnél is jól tudta, hogy nagyon nem neki való, de bevállalta a másodikat. És persze ki van borulva.
2016. aug. 2. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is így érzem. Ezért nem fogok gyereket szülni.
2016. aug. 2. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!