Apának kellett volna születnem, nem anyának. Nem tudok megfelelni?
Ne haragudj, muszáj megkérdeznem: ha ennyire nem bírod az anyaszerepet, miért van 2 gyereked? Mert oké, elsőre nem tudja az ember, mit vállal, lehet azt hiszi, hogy menni fog, aztán kénytelen rájönni, hogy nem. De akkor nem vállalok még egyet. Vagy én gondolom rosszul?
Egyébként szerintem is bölcsibe a gyerekeket, ha ennyire nem bírod velük, és vissza dolgozni. Vagy cserélj a férjeddel. De így ne te legyél velük inkább.
12! Eső után köpönyeg.
Kérdező!
Először is ülj le, nyugodj meg, vegyél egy nagy levegőt.
Két kicsi? Hát az szopórolleres, de semmi sem tart örökké.
Van időd magadra?
Én bevezezettem az anyaidőt. Ez a reggeli kávém, amit nyugodt körülmények között fogyasztok, elolvasom a híreket, gyakorizom, bármi.
Esténként ha tudok, elmegyek sétálni vagy futni, néha meglepem magamat egy csokival... :D
Ki kell tudni szállni a mókuskerékből, mert megbuggyansz.
szólj a férjednek is, hogy gáz van, mondd el, hogy hogy érzel.
Ajánlom még, hogy szedj magnéziumot.
Nálam is két gyerek van, néha üvölteni tudnék.
Szerencsére összejött egy pár napos nyaralás, fel tudtam töltődni, kipihenni a napi több órás idegtépő hisztériát ami otthon megy.
Most már majd meghalok hogy újra halljam őket :D.
Na, én ezért nem fogok SOHA szülni. Csak tudod, rájöttem erre, mielőtt bevállaltam volna akár egy gyereket is. Így lényegesen egyszerűbb, és addig keresek férfit, amíg nem találok olyat akinek szintúgy nem kell gyerek.
Neked azt mondom, add le a gyerekeket - bölcsi, ovi, nagyi - és kapcsolódj ki. Tudod, nem mindenkinek való ám ez, csak mindenhonnan a rózsaszín fhos folyik... szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!