Babalatogataskor apanak, anyanak mit vittetek? Ti minek orulnetek?
Ha jól ismered őket, akkor amit egyébként is szeretnek, ha meg még jobban, kérdezd meg :)
Apának szerintem nem nagyon szoktak (inkább "tejfakasztó" bulit tartanak, már aki)... anyának meg általánosságban csoki, üdítő, gyümölcs... olyan is van, aki (inkább közeli rokontól vagy baráttól) a főtt ételnek örül vagy segítségnek házimunkában vagy ha van, a nagyobb gyerek(ek) körül. A virágot kórházba nem engedik, de ha ilyesmi vidámítót szeretnél, már jobb egy plüss vagy lufi vagy valami "babaüdvözlő" dísz (bár szerintem ez felesleges, de van, aki szereti). Lehet vinni még mindenféle tejserkentő teát vagy malátaitalt vagy elvileg hasznos babakozmetikumot, -ruhát, -pelenkát... stb. vagy nagyobb ajándékot, mint pl. "szoptatós párna", de ezeknél nagyon nem biztos, hogy eltalálod az ízlésüket (méret, márka, bio vagy gyógyszertári...), sőt az is lehet, hogy már teljesen betáraztak.
Apának külön semmit, nem ő szűlt.
Én egy nagy gyümölcs kosarat kaptam, aminek sok haszna nem volt, mert hasfájós volt a baba, így a szoptatáskor nem tudtam ennyi semmi mást krumplin kívül, pedig nagyon finom gyümölcsök lettek volna benne :)
Egy másik látogatótól kaptam egy cserepes virágot, ami szintén szép gesztus, csak épp nem tudták hogy én nem szeretem a növényeket a házban, egyrészt mert pollen allergiám van másrészt, mert egyszer giliszták voltak a földben is bent a szobában kimásztak fúj.
Aminek én örültem , az édesség, azt is kaptam.
Babának szoktam ajándékot vinni, ruha, valami használati tárgy, pl. éjjeli lámpa.
Szülőknek lehet pl. alkoholmentes pezsgőt. Mi azzal ünnepeltünk.
Én ezeket vittem:
Babának: utalvány(bababoltba, és egy takarót, amibe belehímeztem a nevét és a születésnapját)
anyának:családi fotózást, plusz egy nagy befőttesüveget kidíszítettem, és kuponokat csináltam bele, mint pl bébiszitterkedés, jövök segíteni takarítani, megfőzöm az ebédet, gyertek át vacsorára, ilyesmik)
apukának:jegyet egy újdonsült apáknak szóló felkészítő tréningre:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!