Kevésbé orulnetek azonos nemű testvérnek? Melyiknek orulnetek a lelketek melyen jobban? 2 fiú vagy 2 lány?
Sokan( különösen az átlag, akik két gyerneknel nem vállalnak tobbet) úgy szeretnek, hogy különböző neműek legyenek a gyerekek.
De mi a tapasztalat nálatok, ismerősök körében, ha azonos neműek a gyerekek? Melyiknek van jobban hianyerzete, ha van?
Csak kíváncsiság.:) Nekem két fiam van, szeretnenk meg egy babat, és megint örülnek fiúnak is, nem lenne hiányérzetem. Viszont azt érzem, ha lányom vagy lányaim lennének, megorulnek egy kisfiuert. Barátnőmeknel két lány van, a férje különösen vágyna a fiúra, eddig is arra vágyott.
Szerintetek van abban valami, hogy a fiukat kicsit jobban akarjak a szülők, vagy hülyeség?
Szerintem is egyenrangu a két nem, de sokszor ezt tapasztalom.
Nagyon érdekel!:)
Én a másodikkal vagyok babás, és ő is, mint az előző fiú lesz. Én szerettem is volna ha fiú lesz, nagyon örülök neki. De szerintem ha az első lány lenne, akkor már inkább fiút szerettem volna másodiknak.
35hkm
Ez a ruha ügy nem feltétlen igaz. Két kicsim van, fiú-lány, de 2 év van közöttük. És ha akarnám sem tudnám a ruhákat összehozni, mert a 2. gyerekünk kisebb, így nem egyeznek a méretek, nem tudom/tudtam még az unisex ruhákat sem ráadni a 2. gyerekre.
Mi lenne, ha legalább téli-nyári babák lennének? Akkor végképp nem igaz ez a ruha dolog. Nem?????
Nekünk 1 fiúnk, 1 kislányunk van és lassan megszületik a 3. babánk, aki fiú. Örülök neki, bár az 1. kisfiúnk nagyon problémás és mindenki arra fogja, hogy fiú. A kislányunk egy tünemény. Remélem a mostani kisfiúnk sokkal jobb természetű lesz, mint az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!