Lányok, nők! Ti milyen nemű gyereket szeretnétek (ha még nincs, vagy ha van, de még terveztek)? Ha már van gyerkőc, akkor olyan nemű lett, amilyenre számítottatok? Ha nem, nagyot csalódtatok?
Persze tudom, hogy a fő, hogy egészséges legyen, de mégis... :)
Kort is írjatok, legyetek szívesek!
Ez aranyos. :) Nekem még van egy-két évem a gyerek gondolatáig, de elsőre én is kislányt szeretnék. :) Mondjuk teljesen mindegy, a fiúnak is örülnék.
És hogy hívják a gyerkőceiteket? :)
23 évesen voltam, mikor terveztük a gyermeket és abban az életévemben szültem is. Igazából mi nem 'terveztük', hogy milyen nemű legyen az első közös gyermekünk.
Ahogy kezdett nőni a pocakom, éreztem belül, hogy bizony kislányunk lesz. Hiába utalt minden nép jel a fiúra, beigazolódott: kislányunk lett.
Tervezünk még egy babát, de egyenlőre még 4-5 évet várhat. Lehet, akkora már az ország helyzete meg se 'engedi', hogy legyen.. Viszont, ha úgy alakul, akkor kislányt szeretnék megint. Nekem valahogy a fiúk nem jönnek be, nem tudom elképzelni magam fiús anyaként :|
Én is a lány felé hajlok inkább...
Anna Erzsébet... Üdítően gyönyörű. :) Manapság nagyon ritka az ilyen szép hagyományos névválasztás, én a magam részéről nagyon szeretem az Erzsébetet. Hogyan becézitek?
Apa mindenképp fiút, egy kis rosszcsontot. Én kislányt akartam, mert megveszek a kislányos ruhákért, annyira édesek, meg nem tudom, valaki végre talán befonná a hajam, meg hasonlók, lányos dolgok. :D De nagyon boldog voltam így is, hogy fiú lett. Igazából nem sokat számított, mert sokat vártunk rá.
Másodikra ugyanez a felállás, apa kisfiút, én kislányt szeretnék. De nem fogok kétségbeesni, ha fiú lesz, annak is megvan a jó oldala, hogy két kiskrapek rosszalkodik.
27 vagyok.
Köszönjük szépen! :)
A nevén ritkán szólítjuk, de ha mégis akkor Annácska, Ancsi, Panni, Pannika, Böbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!