Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ti milyen nemű...

Lányok, nők! Ti milyen nemű gyereket szeretnétek (ha még nincs, vagy ha van, de még terveztek)? Ha már van gyerkőc, akkor olyan nemű lett, amilyenre számítottatok? Ha nem, nagyot csalódtatok?

Figyelt kérdés

Persze tudom, hogy a fő, hogy egészséges legyen, de mégis... :)

Kort is írjatok, legyetek szívesek!

2011. dec. 22. 11:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
1 lányom és 2 fiam van de mindig fiút akartam minden terhességnél. Egyszerűen azért, mert velem jobban jár egy kisfiú mint egy kislány. Én is fiús vagyok, soha életemben nem volt rajtam szoknya vagy magassarkú, utálom a rózsaszín pónikat és a Barbie hercegnőket, és még hajat fonni se tudok. Szegény lányom szív is velem rendesen, a fiúkkal sokkal inkább tudok mit kezdeni.
2011. dec. 22. 12:24
 12/30 anonim ***** válasza:

Mi kisfiut szeretnenk. :)

21/L

2011. dec. 22. 12:28
 13/30 anonim ***** válasza:

20 évesen szültem a kislányomat. Én mindig tudtam, hogy nekem csak lányom lehet, nálunk a családban csupa lány volt, nagyon féltem tőle, hogy "nem tudnék mit kezdeni" egy kisfiúval. De bejött :) Másodjára már mindegy, jó lenne még 1 kislány, de ha fiú lesz, ám legyen :)

Apuka nevezte el, a kislányunk Napsugár :)

2011. dec. 22. 12:40
 14/30 anonim ***** válasza:
23 voltam, mikor eltervezünk férjemmel, hogy összehozunk egy tündéri kislányt. Most egy hónapos, elsőre összejött a kis hercegnőnk :) Már tervezzük neki az öcsikét, reméljük, összejön. Mi is hagyományos nevet választottunk, a fiúnak is az lesz, egyszerű, de szép.
2011. dec. 22. 12:59
 15/30 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kicsikhez mindenkinek! :)

És mi lenne az a hagyományos név?

2011. dec. 22. 13:14
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Két kisfiú anyukája vagyok!Elsőként fiúra "vágytunk",megkaptuk...másodikra kislányra,nem kaptuk!Kb egy percnyi csalódottság után boldogan elneveztük mikor kiderült és elkezdtük élvezni hogy igazi fiús szülők lettünk,leszünk!Több babát már nem tervezünk(én 35,apa 36)szóval nálunk a kukásautó,barkácskészlet,legó,markoló halom...nem keveredik a rózsaszín ruhás barbik,pónik,és hajcsatocskák halmazával! :D
2011. dec. 22. 13:17
 17/30 anonim ***** válasza:
Mikor terveztük a babát nekem mindegy volt talán picit jobban vágytam a lányra de ha fiú lett volna annak is őrültem volna mindaddig míg a Párom ki nem ejtette a száján ha fia lesz h fogják hívni.Naaa akkor összetörtem h Úristen ugy nem fogják hívni az tuti ha még a szűlőszobán kell is veszekednünk nem érdekel.már a 18 heti Uh-n mondták h lány.nem akartam elhinni vagyis elhittem de féltem mi van ha.Hál Istenek lány lett de ha tesó fiú lesz akkor lesz még harcom Apuval:)de ott még nem tartunk...Boldog Karácsonyt..
2011. dec. 22. 13:40
 18/30 A kérdező kommentje:

Neked is! :) És gratulálok!

Mi lenne egyébként az a bizonyos név?

2011. dec. 22. 13:51
 19/30 anonim ***** válasza:
Van egy kisalnyunk,13honapos,Izabella Anna.A kistestver uton van de meg nem tudjuk a nemet.Titkon kisfiut szeretnek,elsore lanyt akartam es bejott.ERmelem most is bejon,bar nem banom ha lany lesz ismet.24evesen szultem az elsot 26leszek a masodiknal.
2011. dec. 22. 14:12
 20/30 anonim ***** válasza:
51%
Én elsőre nagyon kislányt szerettem volna és az is lett. Ő (3 éves) Apa kis szerelme, viszont a második babánál, hogy Apa álma is valóra váljon és valaki tovább vigye a nevét, kisfiúnk (6 hónapos) született. Ő pedig az én kis szerelmem. Mindkettőjüket egyformán szeretjük, de mégis másképp. Persze az egészség a legfontosabb, de az ember a szíve mélyén azért szeretne valamilyen nemű gyermeket. 27 éves múltam. :)
2011. dec. 22. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!