Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csalódtatok már óvodai,...

Csalódtatok már óvodai, iskolai anyák napjában?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nővérem mondta,hogy ovis kislánya anyák napi ünnepségében csalódott.De a szülők miatt,mert nem a gyerekükre figyeltek,akik nekik mondták a kis verseiket,hanem pletyiztek végig.Szánalmas emberek.
2010. máj. 6. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Azért ez durva, ilyet el sem bírok képzelni. Ennyivel nem tisztelik meg a saját, és egymás gyerekét?
2010. máj. 6. 22:42
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Mivel nálunk nincs anyák napja. :(((( :o

Kiscsoportos a kisfiam, és megkérdeztem, mikor lesz az Anyák napja - az óvónő azt mondta, hogy úgyis lesz majd évzáró és ballagás egy hónap múlva, majd akkor mondanak anyák napi verset is. :s :o

2010. máj. 6. 23:29
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

Bölcsöde:

Az anyáknapi ünnepség, abból áll, hogy anyuka megy délután kicsit korábban, és ő költi fel a délutáni alvásból és együtt uzsi és játék. én eddig mindhárom gyerekemmel nagyon élveztem. Mivel ezen gyermekek még nem igazán tudnak verset mondani stb. ez inkább az együttlétről szól, és kaptunk még egy kézlenyomatot is.

De volt anyuka, aki nem jött el, elfelejtette! a kislánya csak ült az ágyában és várta. Mikor felhívták az anyukát, azt mondta ő ma nem úgy készült és lerakta a telefont.

A másik a szomszédasszonyát küldte el, azzal a címszóval, hogy ő terhes (12 hetes) és messze van a bölcsi, eleve is ilyen szentimentális hülyeséget.

Ezzel ellentétben én mindig beszerveztem valakit, aki addig a másik gyerekkel van, mert az a délután csak azé a gyermeké, akkor és ott ő volt a középpontban.

Tehát nem az anyáknapi ünnepségben, hanem szülőtársaimban csalódtam :-(

2010. máj. 7. 07:45
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
A mi óvodánkban is együtt tartják az anyák napját és az évzárót,de figyelnek arra,hogy ez ténylegesen az anyák napjához közel essen és ilyenkor az anyukáké a főszerep.Nagyon színvonalas műsor volt eddig minden évben és én mindig el is pityeredek miközben a csemetémet hallgatom.Még nem csalódtam soha ezzel kapcsolatban,de volt már olyan anyuka,aki kiverte a hisztit,mert mindig ugyanazok a gyerekeket szerepeltették és az ő gyermekét még akkor sem,amikor már iskolába készült.
2010. máj. 7. 11:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2010. máj. 8. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Gyerekekben soha, de a szülőkben egyre többször. Volt, aki eldobta az árok partjára azt az ajándékot, ami néhány perce egyetlen szem gyerekétől kapott:(
2010. máj. 8. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem pedig a szívem szakad meg, mert beteg lett a kislányom. Ez lett volna az első anyáknapi ünnepségünk...

Na, majd jövőre!

Bedobta az árokba?????????

Az a baj, hogy szegény gyerekekből ugyanilyen anyukák lesznek, mert ezt látta.

2010. máj. 9. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Abban az óvodában ahova gyermekeim járnak az Anyák napja május elején , az évzáró (+ ballagás ) május végén van . Az anyák napját van aki délelőtt tartja nyílt nappal egybe kötve (ez főként kiscsoportban van így ), de az a jellemzőbb hogy késő délután kis műsor keretében . Sőt olyan is , hogy délelőtt vagy délután az összes anyukával közösen elmennek külön busszal kirándulni és ott köszöntik fel őket versekkel , vagy szintén kis műsorral . Az évzáró mindig délután , késő délután van .

Van olyan , hogy a szülő elkésik , várni kell rá , de olyan is van hogy ebéd után haza viszi gyermekét és vissza se hozza a műsorra . Az óvónőnek nagyon kellemetlen és a gyerekeknek is , hogy gyorsan kell átadni a szerepet egy másik gyereknek , sőt esetleg be is tanítani , ha még nem tudja annyira.

2010. máj. 29. 13:13
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Olyan is van , hogy a műsor alatt a szülők egymással beszélgetnek , vagy csörög közben a mobil telefon , sőt olyan is , hogy a csecsemő vagy a kisgyerek ott rohangál , vagy nyafog , hisztizik. Rettentő zavaró a gyerekekre nézve főleg , hisz kizökkenti őket a szerepükből . Persze gondolom az óvónőnek sem lehet jó.
2010. máj. 29. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!