Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ti milyen nemű...

Lányok, nők! Ti milyen nemű gyereket szeretnétek (ha még nincs, vagy ha van, de még terveztek)? Ha már van gyerkőc, akkor olyan nemű lett, amilyenre számítottatok? Ha nem, nagyot csalódtatok?

Figyelt kérdés

Persze tudom, hogy a fő, hogy egészséges legyen, de mégis... :)

Kort is írjatok, legyetek szívesek!

2011. dec. 22. 11:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

3 vagyunk lánytestvérek. Én mindig is fiús, sportos kislány voltam, úgy gondoltam, hogy fiús anyuka leszek és mindenképpen fiút szerettem volna. A férjemnek mindegy volt. A 16-ik héten azt mondták kisfiú, nagyon boldogok voltunk. Aztán a 18-ik héten a genetikus gratulált nekünk a kislányunkhoz.

Azt sem tudtam mi van, teljesen ledöbbentünk. Kb 1 hétig nem nagyon tudtam hova tennia dologt, de aztán hirtelen megtetszett a dolog és amikor megszületett a kislányunk rögtön szerelmes lettem belé. Azóta is imádom és nem is tudom elképzelni, hogy fiú lett volna és főként mit csinálnék egy kissráccal.

Most várom a kistesót, még nem tudjuk a nemét, de én most már nagyon kislányt szeretnék megint. :) A férjem persze kisfiút és a lányom is kisfiút. :D

2011. dec. 22. 14:31
 22/30 anonim ***** válasza:
17-es vagyok.Huuu... Oszkár borzalmas ugye?A kislányunk Gréta Anett lett...
2011. dec. 22. 14:39
 23/30 anonim ***** válasza:
Szerintem van az Oszkárnál rosszabb is. Nálam a 2 biztosítékot kiverő név: Leokádia (Lány) és Mordeháj (fiú). :D
2011. dec. 22. 14:44
 24/30 anonim ***** válasza:
Volt egy osztálytársam Oszkárnak hívták, ő volt a legmenőbb, mindenki bele volt zúgva... Látta a férjed/párod az Oszkár című filmet Silvester Stalone-val?
2011. dec. 22. 15:40
 25/30 anonim ***** válasza:
Bocsi, 12:59-es vagyok, a neveket kérdezted, hát írom :Eszter és Márk.
2011. dec. 22. 17:58
 26/30 anonim ***** válasza:
3 lányom van, mindhárom terhességem alatt lányra vágytam :)
2011. dec. 22. 18:55
 27/30 anonim ***** válasza:

Egy 5 éves Danim van, és egy 18 hetes pocaklakóm, aki úgy néz ki Koppány lesz.

Imádom őket, de nem tagadom, mindig is lányt szerettünk volna.

Talán a harmadik. :))

2011. dec. 22. 19:15
 28/30 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindenkinek. :)

Őszintén szólva az Oszkár nekem sem tetszik.. :/

2011. dec. 22. 19:32
 29/30 anonim ***** válasza:
Oszkáros vagyok)persze h látta az egyik kedvence:(és százszor látta már és sajnos én is vele.Nekem gondolhatod h nem a kedvencem......
2011. dec. 23. 13:53
 30/30 anonim ***** válasza:
51%

3 éves a kisfiam, mostanában fog megszületni a kislányom.

Nem terveztük a nemeket, de azt hiszem így tökéletes.:)

egyelőre nem tervezünk több babát, talán majd 8-10 év múlva, és mondjuk akkor legyen megint kisfiú.

26 éves vagyok, a férjem 37

2011. dec. 23. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!