Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Orulnetek velem? Nemreg...

Orulnetek velem? Nemreg teszteltem pozit! :-)

Figyelt kérdés

Januar ota probalkozunk. Es most ugy nez ki vegre sikerult! !! 10-es teszt halvany de messzirol is jol lathato :-) hetfore nem vartam, es a 12.dpo!!! Ugy orulok!!

Legyszi oruljetek velem!!

2014. jún. 14. 10:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%

Én örülök neked így ismeretlenül is és gratulálok!! :))

Sőt, irigykedek is egy kicsit, ha szabad!! Nekem van egy 7 hetesem, akit imádok, de már/még hiányzik a pocakos lét minden szépsége… Úgyhogy nagyon boldog babavárást kívánok és élvezd ki minden percét!! :)

2014. jún. 14. 10:40
 2/26 A kérdező kommentje:

Oooo koszi szepen! En is gratulalok a babadhoz!:-)

Eletem legnagyobb alma valt valora, az h megtapasztalhassam az anyasag oromeit!!! El sem hiszem h vegre sikerult! !! :-)

2014. jún. 14. 10:48
 3/26 anonim válasza:
Én is csatlakozom,az örülőkhöz:) Gratulálok,jó egézséget Nektek!
2014. jún. 14. 10:55
 4/26 anonim ***** válasza:
68%
Én is örülök neked,én tegnap teszteltem pozit!
2014. jún. 14. 10:57
 5/26 A kérdező kommentje:

Koszi:-)))

En is gratulalok utolso (aki tegnap tesztelt)!!

2014. jún. 14. 10:59
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
Szívből gratulálok Neked! :) Hirtelen eszembe jutott 2 éve mikor én csináltam meg pozitív terhességi tesztemet. :) Hirtelen sokkot kaptam, de jó értelemben. Nem akartam elhinni és legszívesebben mindenhol kikürtöltem volna h most milyen boldog vagyok. :) Reszketett kezem lábam az örömtől. :)
2014. jún. 14. 11:03
 7/26 anonim ***** válasza:
68%
Gratulálok :) Én is tegnap , igaz tegnap előtt is pozit nyomtam, de a digitális tegnap megmondta azt is , hogy hány hetes :) Gratula mindenkinek :)
2014. jún. 14. 11:07
 8/26 A kérdező kommentje:
Igen gratula mindenkinek!!!:-)
2014. jún. 14. 11:25
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Szivből gratulalok neked.jo babavàràst es vigyazz magadra.en sajnos negativat teszteltem es 1 het utan meg is jött. De bizakodok es jo olvasni a pozitiv tapasztalatokat :)
2014. jún. 14. 12:42
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, kívánom, hogy minden rendben menjen! :)
2014. jún. 14. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!