Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Orulnetek velem? Nemreg...

Orulnetek velem? Nemreg teszteltem pozit! :-)

Figyelt kérdés

Januar ota probalkozunk. Es most ugy nez ki vegre sikerult! !! 10-es teszt halvany de messzirol is jol lathato :-) hetfore nem vartam, es a 12.dpo!!! Ugy orulok!!

Legyszi oruljetek velem!!

2014. jún. 14. 10:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Gratulalok!!!!!:-)

En is felkoszontottem ma a paromat apak napja alkalmabol :-) ez az elso:-) csak vigyorgunk egymasra egesz nap:-) szavak nelkul is tudjuk mire gondol a masik:-)))

Boldog babavarast nektek is!!!

2014. jún. 15. 18:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok Mindenkinek Csajok :D Boldog babavárást nekünk :D
2014. jún. 16. 16:56
 23/26 anonim válasza:
Olyan jó,hogy írtad ezt a kérdést, amikor itt vagyok a gyakorin..mindig elolvasom a válaszokat is és örülök veletek:) több ilyen kéne:) gratulálok mégegyszer és sok boldogságot a babához!
2014. jún. 16. 21:36
 24/26 A kérdező kommentje:

Koszonom:-)

Orulok hogy az oromommel masnak is azt okoztam:-) erre nem is gondoltam de igazad van, olyan keves itt a gyakorin a "happy end", altalaban azt mar nem irjak meg...na de en megirtam meg mindenki aki csatlakozott hozzam :-)

2014. jún. 17. 08:38
 25/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Voltatok már orvosnál? Ki hogy érzi magát?
2014. júl. 1. 23:20
 26/26 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi a kerdesed, en jol vagyok. Halistennek reggeli rosszulletek meg nincsenek. Volt egy ket emelygos reggelem multheten de egyelore ennyi. Csak mindig faradt vagyok, de ez normalis :-) en szerdan fogok eloszor ultrahangra menni. Amugy dokinal meg nem voltam, oda majd csak kb 1-2het mulva erdemes mert kulfoldon elek es itt elotte nem igazan foglalkoznak az emberrel. Ultrahang is ugy lesz hogy nem birom kivarni az elso "hivatalos" 12.hetit, hanem privat szonografushoz megyek ami eleg draga de nekem megeri, hogy tudjam minden ok odabent :-)
2014. júl. 6. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!