Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért érzek így néha vagy...

Miért érzek így néha vagy tényleg ennyire nem vagyok anyának való vagy csak a fáradság?

Figyelt kérdés
7 hós fiam van,imádom őt,de egész nap egyedül vagyok vele,igaz anyösékkal lakunk,de ő 2 naponta dolgozik,de mikor itthon van,akkor minden nyekkre felveszi,és hiàba szólok akkor is,ehhez a fiam hozzászokott.egész nap igényli h játsszák vele,kézben legyen,szorakoztassam,jó ha 5 percet elvan.Éjjelek is szörnyűek,jó esetben 2 óránként kelünk enni,sokszor kell 1 óra h visszaaludjon.És néha mikr folyamatba nyűglődik,sír ,nem akar aludni,elkap az ideg és van h kiabálok vele,enyhén magamhoz szoritom,meg nem ütöm,hanem lerakom az ágyába inkabb és kimegyek a szobából is,hagyom sírni.Tudom h nem szabadna de akkor mintha nem lennék a magam ura,mint változtassák,vagy hogy tudnám raszoktatni,h legyen el picit.
2017. ápr. 26. 12:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

Nem irigyellek.

A tartós kimerültség önmagában képes egy embert teljesen lerombolni.

Ezért is van az, hogy nálunk mind a három velem aludt, amíg éjjel keltek szopizni. Csak odabújik, eszik, alszunk tovább. Én se ébredek fel teljesen, majdnem olyan, mintha átaludnánk az éjszakát. Sokkal nyugodtabb és türelmesebb vagyok, mint fáradtan.

Annyi a trükk, hogy este az utolsó szopi után megy a saját ágyába. Így amikor már átalussza az estéket, szépen át is szokott a saját helyére.

Nappal menj el vele sétálni! Az se baj, ha közben alszik. Ő kipiheni magát és te is feltöltődsz. Legalább is nálunk ez van, ha a pici nem akar aludni, nálam még szakad a cérna. Be a kocsiba, és indulunk. Pár méter az út mellett, ahol köves, és álomba rázta. Bő félóra séta (ennyi idő kell a mélyalváshoz) hazamegyünk, és ha szerencsénk van, még alszik annyit, hogy gyorsan csináljak valamit. Napos időben meg sétálok vele, amíg felkel, ennyi nekem is jár. :)

Anyósod használd ki nyugodtan! Bízz rá a picit, amíg házimunkát végzel vagy vásárolsz. Nyugodtan, baráti beszélgetések közben hozd szóba, ha te milyen​ gyereknevelési elveket szeretnél követni.

De hidd el: az jó dolog, ha van egy szerető nagymama! Én a fél lábam odaadnám, ha anyám ilyen lenne!

Nem kell egész nap egyedül lenni: biztos van baba-mama klub, mamánbaba torna vagy hasonló, ahol tudsz barátkozni. Menjetek csavarogni, ott a jó idő! Egyél egy fagyit, nézegess ruhákat, etessetek kacsákat a parkban, menjetek bocit vagy lovakat nézni, valami csak van a közelben. :) Nyáron már viheted játszóterezni is.

Senki se kötelez rá, hogy szobafogságban élj.

2017. ápr. 26. 12:55
 12/26 anonim ***** válasza:
10%

Szedj Magne B6-ot. Es javaslom hogy szedd ossze magad,mert ebbe igy csak be fogsz kattanni.

Utolso valaszolo,milyen jo idobe? Nalam esik a ho eppen.

M.o-n jo ido van??

2017. ápr. 26. 13:03
 13/26 anonim ***** válasza:
71%

Bocs, de bármennyire is fáradt vagy, nonszensz, hogy ordítasz egy 7 hónapos babával, meg megszorongatod, lecseszed a kiságyba bőgni. Nem a partvonalról jér a szám, az enyém 22 hónapos, és még mindig nem alszuüik normálisan, ennyi idősen borzalom volt nálunk is, de sose tudtam volna ilyen undorítóan viselkedni vele, amikor csak annyi a bűne, hogy szüksége van rám. Szerintem sürgősen kezdj valamit az idegeiddel, mert ha már most kiabálsz vele, a dackorszakban mit csinálsz, megvered?

Lehet lepontozni, meg lelketlennek nevezni, de egy kisbabával akkor sem lehet így viselkedni, erre nincs mentség. Főleg az anyjának, akire a legnagyobb szüksége van, és akire a legjobban rá van utalva.

2017. ápr. 26. 13:04
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat,az a baj h pici falu kevés lehetőség,úgy költöztem ide és mindenkinek megvan a baráti társaság,kisbabás anyukák nem barátkoznak velem mert nem a legújabb legdrágább babakocsik van nem eredeti babaruhakat adok ra,.Amikor lehet megyünk setalni,de ilyen széles esőben nem lehet.Kb 2 hete voltunk kint sétálni,panellakás.gyakran együtt is alszunk rjjel.most elhelyezkedtem,,kapcsoltam filmet míg alszik.olyan kényelmetlenül érzem ha még kérem a pápát mamát h vigyázzon rá,olyan mintha lepasszolnam.De sztem rabizom,míg kicsit takarítók,biztos fog is örülni neki
2017. ápr. 26. 13:08
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

ezért kellett volna akkor gyereket vállalni, ha meg tudtok állni a saját lábatokon, mert gondolom anyós leugat, ha szólsz neki, végül is ő otthona.

amúgy meg bölcsi, menjél dolgozni, és költözzetek el

2017. ápr. 26. 13:27
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

2 hete ki se vitted? éjjel nappal esik a havaseső vagy mi?

szerintem elég lusta vagy.

kinéznek a babakocsid miatt? ki nem sz.rja le?! akkor tényleg ki se vidd szerencsétlent...

2017. ápr. 26. 13:32
 17/26 A kérdező kommentje:
Viszem sétálni ha lehet de a babakocsis anyukák kineznek minket, ezért általában egyedül sétálunk.max balkomra tegnap tudtam 10 a percet a kint a lenni vele,mert esik vagy nagy szél van,
2017. ápr. 26. 13:44
 18/26 anonim ***** válasza:
Neked is jót tenne a séta, és a gyereknek is.
2017. ápr. 26. 13:46
 19/26 anonim ***** válasza:
72%

kinéznek? és mit csinál? leköp? v beszól?

pont letojnám, megyek tovább és kész. mert a gyerek nem tud egyedül kimenni a levegőre

mond meg minek neked gyerek?

önállóság nulla

lakhatás nulla

gondolom pénz nulla -ha minden használt és anyósnál laktok

türelem nulla

és csúnyán néz rád a bözsi és befutsz a házba??????

becsuszott??

2017. ápr. 26. 13:47
 20/26 anonim ***** válasza:
66%

Nekem ez tényleg kicsit mellébeszélés. Kit érdekel, hogy kinéznek?

Szeles, és? Adsz rá sapkát, és leviszed, neked sem árt szerintem megjáratni a lábad. Hacsak nem egy utcából áll a falu, ahol éltek, és téged zavar, hogy mit gondolnak mások, akkor sétálsz arra, amerre más nem. Ennyi. Nincs lehetetlen csak tehetetlen.

2017. ápr. 26. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!