Miért jön a húsvéti nyuszi, ha nem hoz ajándékot?
Nalunk sem a mikulas,sem a nyul nem hoz jatekot.csokit kapnak,amit mint ahogy tobben is irtak mar,ok keresnek meg.
Mikor meg nem ehettek csokit,akkor kaptak homokozot,labdat ilyeneket.
Kapnak ilyenkor egy halom edesseget,de nem ehetik meg egy het alatt,el van rakva,es ebed utan mindenki valaszt valamit belole.
Emelett mivel fiaim vannak, vasarnap es hetfon vegigjarjuk a rokonsagot es locsolnak.ez nalunk feler egy kirandulassal,mert a fel dunantult bejarjuk.
Még annyit, hogy ez egy olyan dolog, hogy az ország egyik részén szokás, a másikon nem. Nincs ezzel semmi baj, lehet erről beszélgetni, hogy felénk így ünneplik a húsvétot, máshol meg máshogy, de megszólni valakit azért, mert az ő vidékén mások a szokások, mint az enyémen, elég nagy szűklátókörűsévre vall.
9
26 éves vagyok, idén is fogok kapni ajándékot. :D
Szerintem ettől nem lesz senki anyagias, nálunk is egy buli az egész. Általában mamáéknál van az egész, vannak elrejtett csokitojások a kertben és mi "gyerekek" kapunk névre szóló térképeket, rejtvényeket, amik névre szóló ajándékokhoz vezetnek.
Tavaly pl. én kiskutyát kaptam, nem gondolom ezektől kicsit sem anyagiasnak magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!