Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen húsvéti ajándékot...

Milyen húsvéti ajándékot vegyek 4 hós kislányomnak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ő még egyáltalán nem fogja fel, hogy épp húsvét van, bármit vehetsz neki, akár egy kis jelképes ajándékot pl. csörgőt, rágókát, textiljátékot. Neki még teljesen mindegy, hogy ünnep van vagy hétköznap, minden nap egyforma...
2010. márc. 23. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Játszószőnyeget!Komolyan,az én gyerekeim imádták már akkor is amikor csak hanyatt feküdtek,és még nem forogtak.Nagyon tudnak a felfüggesztett játékoknak gügyögni:))Nekünk bevált.
2010. márc. 23. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy egy ekkora gyereknek...? Úgyis csak utólag jelenthet valamit, hogy "ez volt az első húsvéti vagy karácsonyi ajándékod".....
2010. márc. 23. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Tavaly mi is egy játszószőnyeget vettünk. Idén 15 hónapos lesz Húsvétkor a kisfiam, de most csak kisebb dolgokat kap, igazából szerintem sincs még nagy jelentősége. A névnapja is most volt. Én pólókat, body-t vettem, és lehet,hogy kap egy játékot, amivel a kádban tud játszani.
2010. márc. 23. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Húsvétra szokás ajándékot adni?
2010. ápr. 3. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!