Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmtől ma kaptam meg a húsvéti ajándékot, még reggel, és összevesztünk rajta, szerintetek normális?
Szóval ő budapesti, lakásban él, én vidéken távolabb kicsit Pesttől , és vett nekem 2 kis élő nyuszit, mert h aranyosak meg meg akart lepni meg h itt zöld környezetben lehetnek.
Majd 1x nap folyamán kérdezte, hogy mi lesz majd velük, én meg mondtam h nyár végére majd megnőnek és lesz belőlük jó kis nyúlpaprikás megfőzzük bográcsban.
Erre felkapta a vizet, hogy milyen állat vagyok, hogy lennék képes nyuszikat enni meg megfőzni, és látni sem akar egy ilyen szívtelen embert többé.
Én meg csak néztem ki a fejemből hülyén h mi is van...
Ez normális szerintetek?
Egyébként 25 éves.
Háát ez k***úúúrvanagy! :D
szegény nyuszunyuszik, majd mikk makkolni fognak....
Majd azért arra a nyúlpaprikásra meghívhatsz ha gondolod! :D
Én is 25 vagyok!
Nem, nem normális.
Mint ahogy egyik fanatikus állatvédő, vagy vega se, akik nem bírják elfogadni, hogy létezik olyan, hogy táplálkozási lánc.
Nekem már az sem normális, hogy valaki most adja oda a húsvéti ajándékot :D
És az sem, hogy 25 évesen élő kis nyuszit ad azért, mert nem városban laksz :D
Én is sajnálnám szerintem a kis nyuszikat, de hát mit lehetne velük kezdeni? :S :DDD
Nyuszit ajándékozni elég gyerekes dolog sajnos.
Bármilyen állatról is van szó, gondoskodást igényel.
Ha ő kapott volna 2 nyuszit, lehet hogy eleinte örült volna neki, de utána terhelő lett volna a számára.
Olyan mint amikor valaki visz egy cicát a párjának ajándékba. Nem lehet tőle szabadulni.
Én is ugyanezt mondtam volna, mint te.
A legjobb amit tehetsz, fogd meg a két nyulat, és vidd vissza a csajnak azzal az üzenettel, hogy sajnos neked nincs kapacitásod foglalkozni velük.
Egyébként gyenge lelkű barátnőd van, ne hagyd hogy egy ilyen közétek álljon, állj most a sarkadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!