Húsvéti ajándékozás- Egy nagyobb, drágább dolgot vagy több apró, olcsóbb ajándékot kap a gyermeked?
2 év körülinek mit vesztek?
A kérdésem csak azoknak szól, akik szoktak ajándékozni a gyerekeknek húsvétkor.
Köszönöm.
Egy közepes, vagy két kisebb. Nálunk ez a Karácsony és a szülinapok után van rangsorban.
Egyszer úgy adtam oda, hogy a gyerekek épp csendben játszottak a gyerekszobába, én a leveshez vágtam a zöldséget. Kiraktam az ajándékokat a nappaliban a szőnyegre, megcincáltam egy répát, szétszórtam egy picit a zöldet, meg az egyik részébe beleharaptam.
Majd visszamentem a konyhába, és elkezdtem kiabálni, hogy takarodj innen te tolvaj, menj innen!
Jöttek a gyerekek kíváncsian, én meg mérgesen mondtam, hogy egy nyulat láttam erre szaladni és ellopta a levesbe való répát. Erre elkezdtek nézelődni, így találták meg.
Ez már régen volt, de azóta is emlegetik.
Kérlek, írjatok konkrét ötleteket is ha már elterveztétek, hogy mit vesztek.
Én is apróságokban gondolkozom, több kis dolgot vennék, de nem nagy összegben, mert a szülinapja is hamar itt lesz.
homokozó, labda, mesekönyv, ceruza, zsírkréta, gyurma, színező, homokozó, kisautó ha fiú, baba ha kislány...
mi konkrétan a nagynak elektromos motort(27 hós) a picinek rúgós hintát(9hós) közösen homokozót és homokozó szettet kapnak
Pl. duplo.
Az bővíthető és sokáig eljátszanak vele a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!