Húsvéti ajándékozás- Egy nagyobb, drágább dolgot vagy több apró, olcsóbb ajándékot kap a gyermeked?
2 év körülinek mit vesztek?
A kérdésem csak azoknak szól, akik szoktak ajándékozni a gyerekeknek húsvétkor.
Köszönöm.
Szia!
2,5 éves kislányom 1 nagy ajándékot kap és több picit.
Igazából nagy ajándékot nem szerettünk volna neki venni,meg nem is szoktunk ilyenkor,de meglátta az egyik kis barátnőjénél a pénztárgépet és mondja hogy ő azt szeretne.Én pedig megígértem neki hogy majd a nyuszika hozza.Azonkívül kap homokozó készletet,papír sárkányt(persze műanyagot)és egy hintát a mamáéktól,mert a másikat kinőtte.
Párféle édességet és ennyi!:)
édességet biztos kap,de mivel csak Kinder csoki eszi meg azt kap meg valamit még mellé.Szerintem könyvet(Boribont imádja és akkor azt ami még nincs meg)az a felezős puzzle jó én is néztem csak állatosba amit itt belinkelt előttem valaki.én még megvárom mit kap mert most szombaton rendezzük a zsúrját mert múlt szombaton volt a szülinapja.
ezen is gondolkoztam,meg pötyi készleten
aztán mamáktól is biztosan kap édességet meg valami apróságot.szóval a könyv mellé kap még egy valamit,de kb 3-4000 Ft-nál nem szánunk rá többet 2 éves
Köszi az ötleteket is!
Pötyit én is terveztem, ebben a korban nagyon fejlesztő hatású játék. Gyöngyfűzőre is gondoltam, a nagy fajtára.
nálunk húsvétkor nem szokás a nagy ajándékozás
az karácsony, szülinap ilyesmikor van.
húsvétkor csoki , mesekönyv, vagy valami kis apró játék van,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!