A nagyszülők szinte versenyeznek ajándékozás terén, máshol is van ilyen?
Hát nálunk nem így van...Volt párom szülei nem viszik túlzásba kb. 1000 Ft-ot szoktak az unokájukra költeni ünnepekkor,az én szüleim se a rengeteg ajándék hívei,ők kb. 5000 Ft-ot költenek rá.Idén pl Duplot kap tőlük a kislányom.
Szerintem beszéld meg velük,hogy ez neked nem tetszik és ne egymással versengjenek,persze szépen,hogy ne sértődjenek meg.
Nálunk sincs így.
Párom részéről mégcsak nem is érdeklődnek a gyerek iránt, nem látták 3 hónapos korától, semmit nem vesznek neki.
Anyu szokott a kisnyugdíjából.
Az én nagyimnál volt így, de csak az apainál, de az egy **** nő volt, szóval szót sem érdemel:) Azthitte ajándékkal megvehet és őt jobban szeretem mert drágább cuccot vett..hát becumizta.
Amikor a lányom megfogant, szó szerint kitagadott, hála a magasságosnak (fiatal voltam még, férjnél sem, ami fanul neki ciki volt...érdekes, mást nem zavart)...no lényeg a lényeg, hogy leállítani nem lehet! ne is próbáld, egyik füleden be, másikon ki és örülj, hogy a gyerek örül:)
A nagyszülőknek valami egészen különlegeset jelent egy unoka. Anyukám mindig azt mondja, hogy a nagymama azért van, hogy kényeztessen, a gyerekeim nevelését rám hagyja. Szerintem ne akarj ezen változtatni, inkább csak adj ötleteket, hogy értelmes dolgokat vegyenek (ne 15 barbie babát), mert ők úgy érzik, ez is az egyik módja annak, hogy kimutassák mennyire imádják az unokájukat.
Szerintem sokan irigyelnek benneteket és szívesen elfogadnának 1-2 ilyen rajongó nagyszülőt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!