3 hónapos babádnál elvárnád a nagyszülőktől a húsvéti ajándékot, ha a többi nagyobb unoka is kapott? Vagy ennyi idősen még nem számít szerintetek?
Ha kapott már tölük többször az elmúlt 3 hónapban akkor nem.
Nálunk nincs máskor ajándékozás, így igen.
Én semmire nem várom el senkitől az ajándékot, szomorú, hogy erről szólnak az ünnepek.
De megértem amit kérdezel, meg amit érzel ezzel kapcsolatban, de most ha kap egy csokitojást, vagy nyuszit, megenni úgysem tudja... Vagy mit kaptak a nagyobbak? Játékot? Pénzt?
Később ugyanúgy fog ő is kapni, amikor már értékeli kicsit, mondjuk jövőre, most még nagyon pici ehhez... Szerintem.
33 hkm
Nálunk ugyanúgy kapott ajándékot (ruhát, csokit) a nagyszülőktől a 2 hónapos fiam, mint a nővérem 2 éves kisfia.
Szerintem nem a kor számít, és nem is az, amit kap, hanem ha az egyiknek adok, akkor a másiknak is.
Utolsó vagyok!
Mivel kisfiam még csak 2 hónapos, ezért anyukám direkt odafigyelt, hogy olyan csokit kapjon, ami eláll több, mint 1 éves koráig, így már majd ő is meg tudja kóstolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!