Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hós kislányomat vérvételre...

6hós kislányomat vérvételre utalta be a doki, mert a mája 2cm-el nagyobb, volt valaki babájánál hasonló?

Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem.Akinek volt tapasztalata ezzel kapcsolatosan,ossza meg velem kérem!!!Annyira félek, hogy valami májbetegsége lehet.Amúgy mi semmit nem vettünk észre rajta.
2012. márc. 29. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:

szió, a bnőm kisfiánál volt ilyen, betegség után, és őt is elküldték vérvételre. Sztem nálatok sem lesz gond, vmi miatt átmenetileg is megnagyobbodhat a máj, ha olyan vmit eszik. Ennél a kisfiúnál valószínűleg a hosszan elhúzódó köhögésére adott hurutoldó okozta, de ahogy abbahagyták, rá 2 hét múlva minden rendben volt.

Viszont a vérvétel ilyen piciknél kicsit izé, szóval, keményítsd meg magad, mert a bnőm eléggé kikészült tőle, ilyen picurit megszúrnak, valszeg nagyon fog sírni, de nem a fájdalomtól, hanem mert tudod, hogy ne mozogjon, elég erősen lefogják, és azt utálják.

Remélem minden rendben lesz nálatok is...:-) Kitartás, majd írj, hogy mi volt...szorítok.

2012. márc. 31. 14:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia, kedves válaszoló, nagyon aranyos vagy. A vérvételen már tegnap túlestünk, apuka ment be vele,de őt is nagyon megviselte a dolog.A nővérek viszont profik voltak, egy szúrással elintézték a dolgot és szinte semmi nem is látszik a helyén. Hétfőn lesz eredmény, de már az idegeim készen vannak.Annyira féltem őt, még olyan kis pici!!!Majd megírom mi lett.
2012. márc. 31. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Hála az égnek, minden rendben van. Párom családjában jellemző a nagyobb máj,úgyhogy valószínű a gének a lúdasak.De jól működik, az a lényeg.
2012. ápr. 5. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, gondoltam a kicsitekre...:-)))

További minden jót! :-)

2012. ápr. 6. 13:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, KÖSZÖNÖM!
2012. ápr. 7. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!