5 honapos kislanyomnak piros kiutese van a szemeremdombjan, ami egyre nagyobb. Allandoan Bepanthenezem, tiszta kezzel nyulunk hozza, akkor megis mitol es mi lehet? Valakinek volt mar hasonlo gondja?
De olyan kiütés, ami nem is múlik el? Egyre nagyobb és dudorosabb és pirosabb?
Nem éranyajegy (vagy érdaganat vagy hemangióma) véletlenül?
Canestennel próbáld meg kenni,az használ ilyenkor,most volt nemrégen barátnöm kislányának is ilyen,elvitte a doki nénihez és ezt kapták rá,neki a pelus miatt volt,a libero comfort fittöl jött nekik ki.
De ha gondolod elviheted a doki nénitekhez is,h azért rápillantson!
Mielöbbi gyógyulást a kislányodnak!:)
Nem lehet, hogy a Bepanthentől van? Én nem szoktam használni, de ma elmentünk itthonról, elfelejtettem vinni a saját gyógyszertárit, és akikhez mentünk ott az volt. Estére már piros is lett a fiam feneke.
Próbáld ki, hogy pár napig mást használsz, hátha bejön.
Vagy nem váltottál pelus márkát, vagy törlőkendőt?
Nálunk is volt hasonló panasz. Pelenkából a Huggies jött be a legjobban ( a fiamnál meg pont nem, hanem az egyik legolcsóbb ), a Pampers nem volt jó.
Amik segítettek :
- Sudocreme :)
- Extra szűz olíva olajos vattával töröltem át pelenkázáskor
- Homeopátia.
Link : [link]
PELENKAKIÜTÉS
Vannak babák, akiknek szinte mindig piros a popsijuk, akkor is, ha nincs hasmenésük, táplálkozási gondjuk. A hasmenést, laza székletürítést gyakran kíséri a pelenkatájon kimaródás, ami fájdalmat, nyugtalanságot okoz.
APIS 15 CH
napi 1x5 golyó
Ha a bőr rózsaszínes piros.
BELLADONNA 9 CH
napi 2x5 golyó
Ha lángvörös, meleg tapintatú a bőr.
CALCIUM CARBONICUM 9 CH
napi 1x5 golyó
Ha nagyon gyakran jelentkezik a panasz.
SULFUR 9 CH
másnaponként 1x5 golyó
Ha piros kiütés van a farpofák között, és ez a nemi szervekre, a hátra is ráterjedhet. Égő, fájdalmas érzéssel jár, a baba nagyon nyugtalan lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!