Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem bántátok meg, h nem...

Nem bántátok meg, h nem mentetek vissza dolgozni?

Figyelt kérdés

Azoktól az anyukáktól kérdeznek akik nem, vagy csak részmunakidőbe (4 óra, nagyon minimális fizetésért) mentetek vissza dolgozni. 3 gyerek mellett?

Nem bántátok meg, h a férjetek/párotok tartott el benneteket?hogy alakult az életetek? milyen a napi rutin?

2017. márc. 25. 22:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, nálatok hogy van, de én pl fél 8ra viszem a gyereket, és fél 5re érek oda érte...ha beteg meg én maradok vele otthon, ahogy dolgozó nők ezrei csinálják...
2017. márc. 26. 16:26
 12/27 A kérdező kommentje:
nem mintha bármi közöd is lenne hozzá, de nekem fél 8 ra a város másik végébe kell beérnem (BP). Fél 7 kor indulok! 4 kor végzek, pont amikor vége a suliba a napközibe, 5 re érek oda jó esetben. Heti 1-2 nap túlóra fixen, akkor fél5-5 kor végzek!
2017. márc. 26. 16:39
 13/27 anonim ***** válasza:
7%

Könnyű annak dumálni,akinek jó helye van.

Én 60km-re jártam, 5-kor indultam és 5-re értem haza. De miért nem tettem bentlakásos oviba ugye?

Nálunk párom a fő pénzkereső,sose lépne le. Én is biztos fogok dolgozni,mert unatkoznék otthon,de szívem szerinr 4órában lennék,ha létezne ilyen,de nincs.

Én elmegyek közfogra protekcióval irodába,7-15:20-ig. Párom reggel kitesz engem,majd a három gyereket ott,ahol kell és 7:30-kor kezd ő is. Én 15:20-kor elindulok összeszedni őket,mire férjem végez 16:20-ra,mindegyikkel ott leszünk és megyünk haza. Ha betegesek lesznek,lehet maradok gyet-en egy-két évet még,amig a pici 4-5 vagy akármennyi lesz és nem felváltva betegek már.

2017. márc. 26. 18:43
 14/27 anonim ***** válasza:
22%
kérdező, akkor munkát kell váltani és nem ingyenélősködni, bár az a legegyszerűbb tudom.
2017. márc. 26. 18:57
 15/27 A kérdező kommentje:

Utolsó,

mint fent már írtam, rólam ezek a megjegyzések leperegnek, de csak nyugodatan, én szívesen elbeszélgetek Veled.

Szerinted aki GYES-en van az is ingyenélő? Vagy szerinted minden nőnek akinek lejár a 2 éves GYED annak bölcsibe kéne rakni a gyereket? Akinek meg nem volt egybefüggő munkaviszonya és csak GYESre jogosult már a kezdetektől az már ne is szüljön? menjen abortuszra? mert ingyenélő?

Elárulok egy titkot, minthogy az állam ezt lehetővé teszi és ezek a nők teljesen törvényesen és legálisan kapják a GYES-t a gyermek 3 éves koráig, ugy azok az anyák is teljesen törvényesen és jogszerűen kapják ennek a folytatását a GYET-et (ha van 3 gyermekük) a legkisebb 8 éves koráig.

Ha van egyéb észrevételed írj, meghallgatom, de velem kemény fába vágtad a fejszéd!

2017. márc. 26. 19:58
 16/27 anonim ***** válasza:
78%

"Nálunk párom a fő pénzkereső,sose lépne le."

Mindenki így kezdi, aztán a házasságok több, mint fele mégis válással végződik. És nem csak válásról lehet szó. Sajnos a férjjel is történhet bármi, vagy csak szimplán a munkájával. Én ezt nem kockáztatnám meg. Igaz nincs is három gyerekem, csak annyi gyereket tudtam felelősen vállalni, amennyi mellett még én is tudok dolgozni. Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az összes három gyerekes ismerősöm dolgozik. Dehát nekik könnyű, nyilván másnak mindig az.

2017. márc. 27. 11:23
 17/27 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező! Én abszolút melletted állok.

Nem értem,hogy miért kell beszólogatni. És nem is az volt a kérdés,ahova fajult a dolog. Nem minden pasi egyforma és hagyja el a családját :)

2017. márc. 28. 06:37
 18/27 anonim ***** válasza:
56%
Én most még itthon vagyok a kicsivel, most lesz fél éves. Nekem van hová visszamennem dolgozni és akarok is. Hogy miért? 1. Pénz 2. Szeretnék emberek közt lenni, ha úgy tetszik kicsit élni is. Meg nekem kell az az érzés h igen, èn is keresek, ha akarok boldogulok egymagam is. Nem akarok sose kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Több gyerekkel gondolom azért nehezebb. Nekünk 1 van, többet nem is akarunk. Sztem ha otthon akarsz lenni a gyerekekkel és anyagilag jól álltok hajrá. 3 gyerek mellett gondolom nehezebb mindent elvégezni mint ha csak 1 lenne. Ne legyen egy percig se rossz érzésed miatta, ahogy nektek jó mindent úgy csinálj.
2017. márc. 30. 16:16
 19/27 anonim ***** válasza:
De igen megbántam,mert az én férjem is (akiért tűzbe tettem volna a kezem) szerelmes lett másba és lelépett.Szerencsére szinte azonnal találtam normális munkát (Isteni gondviselés-előtte évekig nem) engem sajnos arra tanított meg az élet ,hogy sose maradhatok kiszolgáltatott helyzetben.de neked minden jót kívánok.
2017. márc. 30. 18:00
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

És mi garantálja,hogy minden nő sokat keres majd,amiből el tudja tartani a három gyereket?

Ha arra alapozna az ember,hogy egymaga megéljen,akkor sose lenne gyereke,mert egy magyar átlag fizetésből( 80-120ezer) nem tudja ami lakás törlesztőt fizetni,nem még mellé autót fenntartani és gyereket felnevelni.

2017. márc. 30. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!