Pékek, milyen péknek lenni? Milyen munkakörben dolgoztok? Élvezitek? Nem bántátok meg, hogy annak mentetek? Miért jó, miért nem jó péknek lenni?
Figyelt kérdés
Pékségben dolgozókhoz, meg úgy mindenkihez szól a kérdés, a véleményetekre lennék kíváncsi.2010. dec. 27. 13:33
1/1 anonim válasza:
A férjem pék/kemencés egy alföldi kisvárosban. Állandó éjszakás. UTÁLJA NAGYON!!!
Januárban keres valami mást mert ez már borzasztó. Heti 6 éjszakát dolgozik, napi 8 órában. Maximum 95 ezret keres. Az utazását nem térítik így ebből 14 ezer elmegy a bérletre:((
Hajnalban mikor hazajön én már alszok, mire én elmegyek dolgozni ő még alszik. Napközben ő intézi az "ügyeket" (posta, bolt...stb.) Délután hazajövök akkor ő még vissza szokott feküdni 1 kicsit. Én addig főzök, takarítok. Aztán ha felébred vacsi, fürdés és megy dolgozni. Tehát napi 2 órát látjuk egymást:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!